U20: az Ifj. Ocskay Gábor JA nyerte a bajnokságot!

2019.04.03. 00:45 |
Néhány nap leforgása alatt két bajnoki címet is begyűjtött az Ifj. Ocskay Gábor JA U20-as csapata. Pénteken az EBYSL trófeáját emelhette magasba, kedden pedig a magyar bajnokságét.

Döntő, 3. mérkőzés:

Ifj. Ocskay Gábor JA–MAC Budapest 3–2, h.u.

Az első mérkőzésen: Ifj. Ocskay Gábor JA–MAC Budapest 5–4

A második mérkőzésen: MAC Budapest–Ifj. Ocskay Gábor JA 2–3

Bajnok az Ifj. Ocskay Gábor JA 3–0-s összesítéssel. 

Az Ifj. Ocskay Gábor JA és a MAC Budapest több mint egy hete játszotta le a hazai U20-as bajnokság második meccsét. A szünet oka a fehérváriak osztrák juniorligás döntője volt, amelyet a Jesenicével vívtak meg az elmúlt héten.  Az első meccset 3–1-re, a másodikat 5–1-re nyerték, egyaránt hazai jégen. A szlovénok otthonában aztán még nagyobb különbségű, 7–2-es győzelmet arattak, s ezzel együtt az övék lett az EBYSL-trófea is.

Néhány nap pihenő után hazai jégen fogadták a MAC Budapestet, amely a meccsen ha nem is életéért, de a döntő folytatásáért küzdött. A harmadik harmad előtt azonban Madácsi Benedek és Kiss Patrik találatának köszönhetően 2–0 állt az eredményjelzőn az Ifj. Ocskay Gábor JA javára. A harmadik harmad 50. percében aztán Majoross Barnabás szépített, Szigeti Ákos pedig az 58. percben egyenlített, s ezzel hosszabbításra mentette a meccset.

A MAC pechjére néhány másodperccel a rendes játékidő vége előtt Kreisz Brúnót kiállították, ezt pedig a fehérváriak könyörtelenük kihasználták: a hosszabbítás 34. másodpercében Császár Hunor lőtte be a 3–2-es győzelmet érő gólt, amely egyben a bajnoki címet is jelentette. 

Az U20-as bajnokság eredményei ITT elérhető.

Kép forrása: Ifj. Ocskay Gábor JA 

Gyerehokizni

Válogatott termékek