Metodika

2024.01.29. |

Metodikai Központ

A Magyar Jégkorong Szövetség az elmúlt évtizedben jelentős előrelépést tett a világelit felé. A fejlődéshez szükséges infrastrukturális fejlesztésekre van szükség, amelyekhez a Metodikai Központ megépítése az első lépést jelentette. Egyrészről a központ megnyitásával területet biztosítunk a szövetségben regisztrált edzők részére az állandó fejlődéshez, másrészről a központ helyet biztosít a játékosok részére is, hiszen közel 700 négyzetméteren jégkorong-specifikus eszközökkel fejleszthetik képességeiket. A TRX trénereken a hokihoz elengedhetetlenül szükséges dinamikus erőfejlesztést végezhetik szakszerű felügyelet mellett. A kettlebell szintén az instabil helyzetekben alkalmazható erőt fejleszti, míg a Togu labdák és Balance boardok a speciális egyensúlyi helyzetek gyakorlását teszi lehetővé. A VERTIMAX és a PYLOBOXOK segítségével a robbanékonyság és dinamikusság fejleszthető. Ezeken kívül további modern eszközök is a sportolók rendelkezésére állnak.

Béreljen edzőtermet a legjobb feltételekkel!

Ha sportegyesületet vezet, vagy csoportos edzéseket tart, biztosan tudja, mennyire fontos a megfelelő helyszín kiválasztása. Egy jó edzőterem nemcsak a felszereltségével, hanem a hangulatával, a tisztaságával és a kényelmével is hozzájárul a sikeres edzéshez.

Mi ezt tudjuk, ezért kínálunk Önnek egy kiváló lehetőséget: béreljen edzőtermet tőlünk, és élvezze a legjobb feltételeket!

A mi edzőtermünkben mindent megtalál, amire szüksége lehet:

  • 18 db spinning kerékpár, amelyekkel lendületes és hatékony kardióedzést végezhet
  • 2 db keiser m3i total body trainer, amely a kerékpározás és a felsőtesti mozgás kombinációjával hatékony és szórakoztató teljes testű edzést kínál
  • Funkcionális edzőterem rész, ahol szabad súlyokkal, gumiszalagokkal, medicinlabdákkal és egyéb eszközökkel erősítheti az izmait és javíthatja a mozgáskoordinációját
  • Erőkeretek, amelyekkel a nagy izomcsoportokat dolgoztathatja meg biztonságosan és hatékonyan
  • Keiser edzőgépek, amelyekkel a légellenállás segítségével növelheti az erőnlétét és az állóképességét
  • Crossfit részleg, ahol kettlebell súlyokkal, TRX szalagokkal, kötelekkel és egyéb kihívást jelentő eszközökkel végezhet változatos és intenzív edzéseket

A mi edzőtermünkben nemcsak a felszereltség, hanem a környezet is kiváló. A terem tágas, világos és jól szellőztetett, a padló és a gépek tiszták, fertőtlenítettek, a hangulat pedig barátságos és motiváló. A létesítményben öltöző, zuhanyzó és mosdó is található, ahol kényelmesen átöltözhet és felfrissülhet az edzés után.

Külső partnerek jelentkezését várjuk, akik hosszú távú együttműködésre törekednek velünk. Kérjen árajánlatot, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

A házirend itt érhető el.

Tüskecsarnok

1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.

GPS-koordináták.: 47°28’17.71” É ; 19°03’28.12” K

Érdeklődés: metodika@icehockey.hu
Edzőterem & Előadó beosztás

Megközelíthetőség

4-es és 6-os villamos: Petőfi híd, budai hídfő megálló, a Magyar tudósok körútja felől

4-es metró: Újbuda-központ megállótól

153-as és 212-es busz: Petőfi híd, budai hídfő megálló felől

33-as busz: a Budafoki út megálló felől

 

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV