Fejvédő Alapítvány

2023.05.18. |
Az Alapítvány célja, hogy segítse a mérkőzéseken súlyos, maradandó sérülést szenvedett jégkorongozókat és játékvezetőket. Az Alapítvány által megítélt összegeket az MJSZ égisze alatt működő bajnokságokban szereplő játékosok és játékvezetők kaphatják.

Az Alapítvány szezon végén összegzi a beérkezett kérelmeket és azokat a kuratórium súlyosságuk alapján elbírálja. A kuratórium munkáját az MJSZ Orvosi Bizottságának vezetője segíti.

A Fejvédő Alapítvány bankszámlaszáma: Erste Bank 11991102-02900982-00000000

Mi a teendő sérülés esetén?
1.)    A klubvezetők, csapatvezetők győződjenek meg arról, hogy az esetről a mérkőzés orvosa készített Sérülés Regisztert és azt a jegyzőkönyvvel együtt megkapták.
2.)    A játékos vagy klubja vagy 18 év alatti személy esetén szülője, törvényes képviselője töltse ki a Fejvédő Alapítvány formanyomtatványát (innen lehet letölteni).
3.)    Ehhez a kérvényhez csatolni kell: Sérülés regisztert és a kórházi zárójelentések másolatát egészen az utolsó kontrollon kapott jelentésig.
4.)    A dokumentumokat szkennelve lehet elküldeni a fejvedoalapitvany@gmail.com email címre vagy levélben a következő címre: Magyar Jégkorong Szövetség, Fejvédő Alapítvány, Budapest, 1146, Istvánmezei út 1–3.

Az Alapítvány adott szezonban kizárólag az április 30-ig beérkezett kérelmeket tudja elfogadni és elbírálni. A kuratórium évente egyszer, szezon végén ül össze és összegzi a szezonban történt sérüléseket, kiemelve azokat, melyek maradandó sérülést okoztak.
 

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV