Idén is lesz Girls Only Day

2018.05.03. 15:50 |

Idén újra, immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a várva várt Girls Only Day, melynek 2018. május 6-án, vasárnap a Vasas Jégcentrum ad otthont.

A 9.00 órakor kezdődő esményen az U8-as és U10-es korosztályos játékosoké lesz a főszerep akiket több csapatba osztanak a szervezők, majd a csapatok körmérkőzéseken és sorversenyekben mérik össze tudásukat.

A pontos program a jelentkezők létszámának függvényében kerül kialakítára. A nap végén eredményhirdetésre és oklevelek átadására kerül majd sor, a pontos menetrendet a jelentkezések lezárultát követően e-mailben küldjük a résztvevők számára.

 

A részvétel kizárólag előzetes regisztráció után lehetséges. A kötött program miatt a jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk majd fogadni. Minden játékos visszaigazolást fog kapni a sikeres regisztrációról.

Kérjük, hogy a regisztráció kérdőívet  küldjék vissza kitöltve.

A mérkőzésekre mezek készülne, melyek megvásárlása a részvétel feltétele. A mez ára 4000,- forint, amit a helyszínen található  regisztrációs pultnál kell készpénzfizetéssel rendezni.A regisztráció a mez árának kifizetésével válik teljessé.

 Kérjük, hogyha az előzetes regisztráció után derül ki, hogy valaki mégsem tud részt venni az eseményen, azonnal jelezze ezt a szervezők felé, hogy másnak is lehetőséget tudjunk adni a részvételre.

Esetleges további kérdéseitekkel keressétek Tóth-Péntek Anettet a  toth-pentek.anett@icehockey.hu elérhetőségen.

Találkozunk a Vasas Jégcentrumban!

Az ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ  HATÁRIDEJE 2018.05.04 péntek 15.00 óra toth-pentek.anett@icehockey.hu email címre!

A regisztrációs lap itt érhető el.

Gyerehokizni