Worm Inline Kupa - szombaton rendezik a finálét

2021.06.25. 15:20 |

Holnap reggel kezdődik a WORM Inline Kupa utolsó köre, melynek során kiderül, hogy idén kinek a nyakába kerül az aranyérem és ki emelheti magasba a győztesnek járó trófeát. Az elődöntőket, a bronzmérkőzést és a döntőt az Erste Liga Tv közvetíti.

Az első két fordulóban a fővárosi Görillaz volt a legjobb, így ők kiemeltként kerültek ez elődöntőbe, ahol további három hely kiadó még, ezért pedig hat csapat küzd majd. A fekete mezesek egyedül a Marczi Skate ellen maradtak alul egy góllal. A nap nyitómérkőzésén az első két fordulót a második helyen záró Marczi Skate és a Hokibírók csapnak össze, a budapesti alakulatot egyedül a WORM Angels tudta megállítani, míg a sípmesterek egy győzelmet arattak éppen a dunaújvárosiak ellen és két döntetlen könyvelhettek el, a Szombathelyi Pingvinekkel és a Fehérvárral szemben.

A második találkozót a két győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel álló WORM Angels játssza a megyei rivális Jégvilág Fehérvár ellen, akik három győzelmet szereztek az alapszakaszban, egy döntetlen és két vereség mellett.

Ezután a négy sikerrel és vesztes mérkőzéssel rendelkező Pesterzsébeti Farkasok játszanak, a két döntetlen mérkőzést játszót Szombathelyi Pingvinek csapatával.

A három párosítás győztese jut az elődöntőbe. A legjobb négyről lemaradó csapatok az 5-7. helyért mérkőzhetnek, az elődöntőben alulmaradt csapatok a bronzéremért játszhatnak, az elődöntő győztesei pedig a bajnoki címért küzdhetnek. Szoros küzdelemre van kilátás, hiszen az első négy helyezett három ponton belül van egymáshoz képest.

Az elődöntőket, a bronzmeccset és a döntőt az Erste Liga Tv élőben közvetíti.

Tabella az utolsó forduló előtt:
1. Görillaz 10 pont
2. Marczi Skate 8 pont
3. Pesterzsébet 8 pont
4. Jégvilág Fehérvár 7 pont
5. WORM Angels 5 pont
6. Szombathelyi Pingvinek 2 pont
7. Hokibírók 2 pont

Góllövőlista állása:
1. Terbócs István 11 gól
2. Rafaj Attila 9 gól
3. Tóth Adrián 8 gól
4. Azari Zsolt 7 gól
5. Dobos M. Bendegúz 7 gól
6. Inglis Ákos 7 gól

Kép: Kohász címert rája

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV