Versenybírói képzés indul

2016.08.17. 17:16 |

A Magyar Jégkorong Szövetség oktatást és vizsgát szervez olyan, jégkorong iránt érdeklődők részére, akik szívesen dolgoznának versenybíróként a mérkőzéseken.

A vizsgára jelentkezés feltétele egy oktatási napon történő részvétel, melynek időpontja 2016. szeptember 24. szombat 11 óra, helye a Magyar Sport Házának (1146 Budapest Istvánmezei út 1-3.) földszinti tárgyalója. A képzésen nemcsak az elméleti, hanem a gyakorlati ismeretek is szerepet kapnak, valamint lehetőség nyílik a problémás témák megvitatására, kérdések feltevésére és próba-teszt kitöltésére is.

Kérjük, hogy a jelentkezők már az oktatásra készüljenek fel a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján a http://www.icehockey.hu/oldalak/mjsz/versenybirosag oldalon található szakmai anyagokból és szabályzatokból és úgy érkezzenek a konzultációra, hogy nagy vonalakban már képet kaptak a versenybírói munkáról és a MJSZ szabályrendszeréről.

A képzési anyag:

A vizsgára a konzultáción lehet jelentkezni, ennek időpontja 2016. október 08. lesz. A versenybírói oktatás és vizsga ingyenes,  a sikeresen  vizsgázóktól a versenybírói igazolvány elkészítési díjának befizetését fogjuk kérni, mely 5.000 Ft+ áfa.

Az oktatásra jelentkezni lehet a versenybirok@icehockey.hu elérhetőségen. Kérjük, hogy a jelentkezők az e-mailben tüntessék fel nevüket, elérhetőségüket, valamint azt, hogy melyik egyesület versenybíróságához fognak csatlakozni. Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 20. 12 óra

MJSZ Versenyiroda