Versenybíró-képzések augusztusban és szeptemberben

2019.08.07. 16:33 |

Az idei szezon kezdetén is lesz képzés a leendő és továbbképzés a már engedéllyel rendelkező versenybírók számára, hiszen fontos átbeszélni a tapasztalatokat és átvenni a feladatellátáshoz szükséges változásokat.

A konzultációkon nem csak a változásokról lesz előadás, hanem lehetőség nyílik az előző szezon tanulságainak összegzésére, a fontos tudnivalók átbeszélésére és a felmerülő kérdések tisztázására is.

A konzultációk végén lesz egy rövid ismétlő vizsga is, amelynek keretében egy csoportos gyakorlati feladat megoldása, valamint egy rövid írásbeli teszt kitöltése várható: ezek sikeres (80% feletti) teljesítése elengedhetetlen feltétele a szerződéskötésnek.

Mind az újonnan jelentkezők, mind a meglévő versenybírók felkészüléséhez szükséges valamennyi dokumentum és információs anyag elérhető a szövetség honlapján (pl. MJSZ/Szabályzatok/Versenyszabályzat, illetve a Szakmai oldalak/Versenybíróság/Képzés menüpont) Ezek mellett fontos még az IIHF hatályos szabálykönyve, mely magyar nyelven a hokibirok.hu/Szakanyagok menüpontjában található.

Az új versenybíróknak szóló konzultáció időpontjai:

1. szeptember 2. Hétfő 17:30 Magyar Sport Háza (MSH)
  2. szeptember 12. Csütörtök 17:30 MSH

Pót: 2019. szeptember 21. Szombat 11:00 MSH

Jelentkezni Szlama Dorottyánál a szlama.dorottya@icehockey.hu címen lehet.

A már tevékenykedő versenybírók számára is vannak időpontok, ezek a következők:

1. augusztus 15. Csütörtök 17:30 Székesfehérvár
  2. augusztus 17. Szombat 11:00 Miskolc