Versenybíró-képzés októberben

2019.10.09. 20:37 |

Októberben is lesz képzés a versenybírói munka iránt érdeklődők számára, amelyen a feladatellátáshoz szükséges információk átadása mellett a tapasztalatok értékelésére is sor kerül.

A konzultáción nem csak a versenybírói munka során ellátandó feladatokról hallhatnak előadást az érdeklődők, hanem lehetőség nyílik az előző szezonok gyakorlati tanulságainak összegzésére, a fontos tudnivalók átbeszélésére és a felmerülő kérdések tisztázására is. A konzultáció végén a résztvevők vizsgát tehetnek, amelynek sikeres teljesítését követően az MJSZ-szel kötött szerződés alapján lehetőség nyílik jégkorong mérkőzéseken versenybírói munka végzésére.

A felkészüléséhez szükséges valamennyi dokumentum és információs anyag elérhető a szövetség honlapján (pl. MJSZ/Szabályzatok/Versenyszabályzat, illetve a Szakmai oldalak/Versenybíróság/Képzés menüpont) Ezek mellett fontos még az IIHF hatályos szabálykönyve, mely magyar nyelven a hokibirok.hu/Szakanyagok menüpontjában található.

A konzultáció időpontja és helyszíne:

Időpont: október 24. 17: 30

Helyszín: Érdi Jégcsarnok

Jelentkezni Szlama Dorottyánál a szlama.dorottya@icehockey.hu címen lehet.