Vége a Győr rossz sorozatának

2022.01.18. 21:52 |

Az UNI Győr ETO HC 2-0-ra legyőzte a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát.

UNI Győr ETO HC–Dunaújvárosi Acélbikák 2-0 (1-0, 1-0, 0-0)

Sok kiállítást hozott az első harmad, és a 15. percben a dunaújvárosi születésű Léránt René jól tette bele ütőjét egy távolról érkező lőtt passzba, és így az ETO vezetett. Takarásból leadott lövéssel nőtt a különbség, Kováts Máté volt

A Dunaújváros sorozatban 13. vereségét szenvedte el, míg a Győrnek megszakadt a hat vereségből álló rossz sorozata.

Nyilatkozat

Ladányi Balázs, vezetőedző, UNI Győr ETO: „Ugyanaz az érzésem volt, mint két nappal ezelőtt, kontrolláltuk a mérkőzést, a saját játékunkat erőltettük rá az ellenfélre. Talán van némi hiányérzetem a kapura lövéseink miatt, megint lőhettünk volna többet, de ettől függetlenül sikerült kétszer betalálnunk és megőrizni a kapott gól nélküli játékot. Megint csak azt tudom mondani, hogy büszke vagyok a csapatra, mert mindent, amit kértünk, megvalósítottak.”

Leo Gudas, vezetőedző, Dunaújváros: „Nem vagyok elégedett, mivel nem lőttünk gólt és ez jelentette a különbséget. Mindkét csapat jól dolgozott, jól játszott szinte az egész mérkőzés alatt, de az ellenfél szerezte a gólokat, ez volt a meccs fő momentuma. Minden találkozó nagyon fontos számunkra, mivel folyamatosan dolgoznunk kell a játékunkon, minden meccs, minden edzés alkalmával, de a következő, Titánok elleni mérkőzés lesz a szezon legfontosabb találkozója, ezzel tisztában vagyunk.”

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV