Vas Márton az U20-as válogatott szövetségi kapitánya

2022.05.26. 12:47 |

A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége változásokat hajtott végre a Szervezeti és Működési Szabályzatban, ez személyi döntésekkel is járt.

A korábban elfogadott stratégia végrehajtásával összhangban történtek ezek a változások, melynek értelmében a férfi és a női szakág önállósága markánsabban jelenik meg a Szervezeti és Működési Szabályzatban, ezzel együtt az általános menedzser feladatait is szétbontották, a pozíció így megszűnt.

Az elnökség nem hosszabbította meg az U20-as válogatott szövetségi kapitánya, Horváth András szerződését, eddigi munkáját megköszönte és sok sikert kívánt a szakember számára.

A grémium egyúttal Vas Mártont kérte fel U20-as szövetségi kapitánynak, akinek az eddigiekhez képest szorosabban kell együttműködnie a felnőttválogatott stábjával, feladata lényegében integrálódik a nagyválogatott munkájába.

Vas Márton korábban már betöltötte a juniorválogatott kapitányi feladatait, irányításával (a későbbi kapitány, Horváth András másodedzőként volt a stáb tagja) jutott fel a divízió 1/A-csoportba a korosztályos csapat 2019 decemberében.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV