Változások az utánpótlás válogatottak nyári programjában

2020.06.10. 14:32 |

A koronavírus-járvány miatt több válogatott korosztályban elmaradnak a nyári elejére tervezett táborok, ezért a szövetségi kapitányok valamennyi érintett klubhoz személyesen látogatnak el.

Az U14-U21 korosztályig, valamint az Erste Liga csapatokban érintett játékosokat is felkeresik a kapitányok, Mayer Péter, Svasznek Bence és Horváth András. A cél, hogy a szakemberek betekintést nyerjenek a fiatalok felkészülésébe, felmérjék, ki hogyan vészelte át a vírushelyzetet, és ki milyen állapotban van jelenleg. A teljes kép érdekében az összes illetékes klubedzővel egyeztetni fognak.

Az U18-as és U20-as képességfejlesztő táborok július végén megrendezésre kerülnek, melyek az augusztusi U20-as Karlstad Superchallange, valamint az U18-as, hazai rendezésű Olimpiai Reménységek Verseny kereteire egyaránt befolyással lesznek. Az U16-os összetartásra pedig augusztus elején kerül sor, melyet egy regionális tábor követ majd az első nemzetközi szünetben. A személyes találkozókat követően a kapcsolattartás telefon keresztül folytatódik, annak érdekében, hogy júliusra a lehető legjobb formában lévő játékosok kapjanak bizonyítási lehetőséget.

Gyerehokizni

Válogatott termékek