Újabb LTP tanfolyam indul

2022.11.15. 15:48 |

Szupermini és mini csapatok melletti segédedzők számára indít képzést az MJSZ.

A Magyar Jégkorong Szövetség decemberben ismét lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen, ők a Learn To Play, azaz LTP segédedző képzésre jelentkezhetnek.

A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű segédedző bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez.

A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolya tudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni. 

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8 kék, sárga, piros és U10 piros korosztályban való tevékenységet tesz majd lehetővé. 

Online konzultáció:

2022. november 29., kedd 19:00-21:30
2022. november 30., szerda 19:00-21:30

A képzés gyakorlati napjai: 2022. december 2-3.

A képzés helye: Mátyásföldi Jégcsarnok (1165 Budapest, Újszász utca 47/G)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben Horváthné Valentin Gabriellánál, a horvathne.gabriella@icehockey.hu e-mail címen lehet jelentkezni 2022. november 25., péntekig. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet. Kérjük, hogy a jelentkezés mellé csatoljatok egy igazolvány képet is jpg. formátumban.

Tanfolyam díja 45 000 Ft + áfa, melyet átutalással kell fizetni számla ellenében (csak azután lehet utalni, ha a számla megérkezett). Jelezzétek, ha az egyesület vállalja a képzés költségeit. Amennyiben magatoknak fizetitek a tanfolyamot, úgy a fenti adatokon kívül szükség lesz az adóazonosítótokra is. A képzés díja az oktatáson és a vizsgán kívül ebédet is tartalmaz.

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A jeges foglalkozáson a fejvédő használata kötelező. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

A képzést csak abban az esetben tartjuk meg, ha minimum 10 fő jelentkezik. A jelentkezők száma maximum 30 fő lehet.

Milyen volt a hokitavasz?

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV