U20: itt a Svédországba utazó 25+3 fős keret

2016.08.22. 18:13 |

Rich Chernomaz szövetségi kapitány és a szakmai stáb kihirdette a Karlstadba utazó keretet. Három kapussal, tíz hátvéddel és tizenöt csatárral indul útnak a csapat a holnap reggeli edzést követően.

Két egymás közötti edzőmeccset követően kijelölésre került az utazó keret, amelyben tíz ’97-es, tizenkét ’98-as és hat ’99-es születésű hokis kap lehetőséget.

Rich Chernomaz szövetségi kapitány: „Még nem is néztem meg a keretbe került játékosok születési dátumát, de elviszünk pár U18-ast is. A huszonöt legeredményesebb játékost és a három kapust választottuk ki, a koruk nem igazán számított. A tüzet kerestük bennük, amivel játszanak, mert amellett, hogy esetleg van néhány képzettebb játékos is közöttük, azt néztük, ki az, aki teljesen odateszi magát azért, hogy lehetőséget kapjon. A tűz, a küzdeni akarás és a teljesítmény az, ami emellett a huszonnyolc hokis mellett döntött ma.”

U20 Super Challenge Cup magyar érdekeltségű mérkőzései
Karlstad, Svédország

2016. augusztus 24., szerda
19:15 MAGYARORSZÁG – Norvégia