U20: itt a Svédországba utazó 25+3 fős keret

2016.08.22. 18:13 |

Rich Chernomaz szövetségi kapitány és a szakmai stáb kihirdette a Karlstadba utazó keretet. Három kapussal, tíz hátvéddel és tizenöt csatárral indul útnak a csapat a holnap reggeli edzést követően.

Két egymás közötti edzőmeccset követően kijelölésre került az utazó keret, amelyben tíz ’97-es, tizenkét ’98-as és hat ’99-es születésű hokis kap lehetőséget.

Rich Chernomaz szövetségi kapitány: „Még nem is néztem meg a keretbe került játékosok születési dátumát, de elviszünk pár U18-ast is. A huszonöt legeredményesebb játékost és a három kapust választottuk ki, a koruk nem igazán számított. A tüzet kerestük bennük, amivel játszanak, mert amellett, hogy esetleg van néhány képzettebb játékos is közöttük, azt néztük, ki az, aki teljesen odateszi magát azért, hogy lehetőséget kapjon. A tűz, a küzdeni akarás és a teljesítmény az, ami emellett a huszonnyolc hokis mellett döntött ma.”

U20 Super Challenge Cup magyar érdekeltségű mérkőzései
Karlstad, Svédország

2016. augusztus 24., szerda
19:15 MAGYARORSZÁG – Norvégia

2016. augusztus 25., csütörtök
15:30 MAGYARORSZÁG – Riga

2016. augusztus 26., péntek
15:30 MAGYARORSZÁG – Biel

2016. augusztus 27., szombat
15:30 MAGYARORSZÁG – Ausztria

2016. augusztus 28., vasárnap
14:30 MAGYARORSZÁG – FBK

A KERET

Kapusok (3): NAGY Péter (Debreceni HK), BORS Gergely (Fehérvár AV19), DOBOS Kristóf (MAC Budapest)

Hátvédek (10): BUKOR Rajmund, OROSZI Álmos (Vasas SC), ERDÉLY Botond, IMRE Patrik, SZABÓ Dávid, TAKÁCS Bence, VAS Márk Dániel (Fehérvár AV19), FEJES Nándor, TÓTH Gergely (MAC Budapest), VILLÁS Bálint (Ogden Mustangs, WSHL)

Csatárok (15): JANCSÓ Dávid Zsolt, MOLNÁR Dávid (Debreceni HK), ERDEI Zoltán, GYURGYEV Miklós, KISS Patrik, NAGY Ákos, TÓTH Renátó, VIZI Dániel (Fehérvári AV19), NAGY Zoltán (KeuPA, FIN), KREISZ Brúnó, MAJOROSS Barnabás, SZIGETI Ákos (MAC Budapest), SÁGI Martin (DVTK Jegesmedvék), HORVÁTH Bálint (Rögle, SWE), SZABAD Kevin (Vienna Capitals, AUT)

A STÁB

Szövetségi kapitány: Rich CHERNOMAZ
Edzők: SVASZNEK Bence, KISS Dávid
Kapusedző: Jukka KONTSAS
Vendégedzők: GERGELY Zsombor, ÁRKOVICS Bálint
Fizioterapeuta: BAGONYA Imre
Felszerelés menedzser: TORNYI Gábor
Csapatvezető: NAGY Attila

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV