U20-as bajnokság: egy győzelem, egy vereség a Pesterzsébetnek

2018.02.09. 21:12 |
A héten két mérkőzést játszottak az U20-as bajnokság középszakaszában, kedden a KMH látogatott a Pesterzsébethez, míg szerdán utóbbi a Győr otthonában lépett jégre.

Pesterzsébet–KMH 5-3

Kedden a Pesterzsébet az első harmad után már 2-0-ra vezetett a KMH ellen, amely bár szépített a második harmadban, a Farkasok mégis 4-1-es előnnyel mentek a szünetre. A hajrában a vendégek kétszer is betaláltak, s miután az utolsó percekre 4-3-mal fordultak, mindent egy lapra feltéve lehozták a kapusukat, de végül 5-3-as vereséget szenvedtek.

Győr–Pesterzsébet 6-4

Szerdán az első harmadban a győriek szereztek vezetést a Pesterzsébet ellen, majd a második elején tovább növelték előnyüket. A folytatásban a Farkasok is eredményesek voltak, a játékrész 3-2-vel zárult. A harmadik harmad elején a Győr talált be, de a vendégek megint visszajöttek egyre. A hajrában ugyanez megismétlődött, mígnem a Győr öt másodperccel a meccs vége előtt beállította a 6-4-es végeredményt. 

A következő mérkőzéseket szerdán játsszák, a DVTK a Győrt, a DHK a Pesterzsébetet fogadja. 

Az alapszakasz-győztes Ifj. Ocskay Gábor JA és a második Vasas már biztosította helyét az elődöntőben, az EBYSL-rájátszásba jutott MAC Budapest automatikus résztvevője a hazai bajnokság rájátszásának is. 

A korábbi eredmények és a további mérkőzések ITT elérhetők. 

Gyerehokizni