U20-as bajnokság: a Vasas nyerte a MAC elleni rangadót

2017.12.28. 16:00 |
Az U20-as divízió I/A csoportos világbajnokság után és karácsony előtt három mérkőzéssel folytatódott a korosztályos bajnokság, köztük a Vasas és a MAC Budapest rangadójával.

Vasas–MAC Budapest 3-1

Az ajándékok mellett három pont is került a Vasas U20-as csapatának karácsonyfája alá, miután a hazai bajnokság rangadóján legyőzték a nagy rivális MAC-ot. Az angyalföldiek már a második percben megszerezték a vezetést, a szünetre pedig kétgólosra növelték az előnyüket. A vendégeknek csak az 59. percben sikerült szépíteniük, ekkor természetesen mindent egy lapra feltéve lehozták a kapusukat is, de ez csak arra volt jó, hogy a Vasas üres kapus góllal állítsa be a 3-1-es végeredményt.

Ifj. Ocskay Gábor JA–DHK 6-3

A listavezető Ifj. Ocskay Gábor JA dolgát eléggé megnehezítette a negyedik helyen álló DHK. A két csapat mérkőzésén az első harmadban nem esett gól, a második elején aztán a debreceniek megszerezték a vezetést. A hazaiak a meccs felénél ébredtek, de akkor gyorsan egymás után kétszer is betaláltak. Csakhogy előnyük nem tartott sokáig, a vendégek a 34. percben egyenlítettek. Erre egy perc múlva jött a válasz, majd újabb egy perccel később megint a DHK volt eredményes, így a harmad 3-3-mal zárult. Az Ifj. Ocskay Gábor JA az utolsó tíz percben döntötte el a meccset, akkor zsinórban háromszor is betalált ellenfele kapujába, s végül 6-3-ra nyert.

Pesterzsébet–DVTK Jegesmedvék 2-4

Fordulatos meccset játszott egymással a Pesterzsébet és a DVTK is. A 9. percben a Farkasok szereztek vezetést, a harmad azonban a Jegesmedvék 2-1-es vezetésével zárult. A második harmad elején aztán egyenlítettek a hazaiak, de a 43. percben ismét a miskolciak voltak eredményesek, majd előnyüket megduplázva végül 4-2-re nyertek.

Folytatás január 4-én.

A korábbi mérkőzések eredményei és a menetrend ITT elérhetők.

Az U20-as bajnokság alapszakaszának állása: