U18-as bajnokság: kialakult a negyeddöntő mezőnye

2018.03.04. 20:05 |
A hétvégén kiderült, hogy az öt, már negyeddöntős csapat mellé, melyik további három csatlakozik az U18-as bajnokságban.

Vasas–Pesterzsébet 2-3

Pesterzsébet–Vasas 3-2

A Vasas és a Pesterzsébet első meccsén utóbbi már a 4. percben 2-0-ra vezetett, a hazaiak azonban a 8. percre kiegyenlítettek. A következő találat csak a 49. percben esett, a Pesterzsébet azzal állította be a 3-2-es végeredményt. 

A második meccsen ugyancsak a Pesterzsébet szerzett vezetést az első percekben, de az első harmad 1-1-el zárult. A második után a Vasas vezetett 2-1-re, de előnyét nem tudta megtartani: a Farkasok a 42. percben egyenlítettek, a 49. percben pedig fordítottak, s ezzel ismét 3-2-re nyertek. 

A Pesterzsébet a hétfőn startoló negyeddöntőben az alapszakasz-győztes MAC Budapesttel csap össze.

Gepárd–UTE 1-20

UTE–Gepárd 16-1

A papírformának megfelelően az UTE könnyedén vette az akadályt, ami a bajnokságban nyeretlen Gepárdot jelentette: az első meccsen 20-1-re, a másodikon 16-1-re nyertek a lilák. 

Az UTE az EBJL-rájátszásba jutott DHK-val küzd meg a négy közé jutásért. 

Egerszegi Titánok–DVTK Jegesmedvék 3-2

DVTK Jegesmedvék–Egerszegi Titánok 10-1

Az Egerszegi Titánok alaposan meglepte a DVTK-t az első meccsen, miután már a 12. percben 3-0-ra vezetett. Bár a folytatásban a miskolciak is betaláltak, végük 3-2-es vereséggel hagytál el a jeget.

A második meccsen azonban esélyt sem adtak a zalaegerszegieknek a győzelemre: az első harmad után 4-0, a második után 9-0 állt a javukra az eredményjelzőn. A vége 10-1 lett, így a DVTK több lőtt góllal jutott a nyolc közé.

A DVTK az alapszakasz harmadik Ifj. Ocskay Gábor JA-val játszik a negyeddöntőben.

A középdöntőt megnyerő Győr az alapszakasz második Csíkszeredával csap össze a két nyert meccsig tartó párharcban.

A korábbi eredmények és a negyeddöntő programja ITT megtalálható. 

Gyerehokizni