U18-as bajnokság: a MAC Budapest bizonyult az alapszakasz legjobbjának

2018.01.12. 19:15 |
Lezártul az U18-as bajnokság alapszakasza, amelyet magabiztosan nyert meg a MAC Budapest, de Csíkszereda, az Ifj. Ocskay Gábor JA és a DHK is biztosította helyét a negyeddöntőben.

DHK-Csíkszereda 0-2

A Csíkszeredának még három meccse maradt az alapszakasz utolsó hetére. Az elsőn a debreceniek az utolsó harmadig tartották magukat, addig gól sem esett a találkozón, a csíkiak azonban végül 2-0-ra nyertek.

DHK–Csíkszereda 2-4

Szerdán máris visszavághatott volna a DHK az előző napi vereségért, de a meccs felénél hiába vezetett 2-0-ra, a folytatásban a vendégek négy gólt is szerezte, így 4-2-re győztek.

Vasas–Csíkszereda 6-9

Csütörtökön a Vasashoz látogatott a Csíkszereda, s bár az utolsó harmadban a hazaiak feljöttek egyre, a csíkiak végig vezetve nyertek 9-6-ra. 

Gepárd–UTE 1-25

A Gepárdnak az alapszakasz utolsó meccsén sem sikerült a pontszerzés, az UTE 25-1-re győzte le az óbudaiakat. 

Az U18-as bajnokság alapszakasza tulajdonképpen két csoportból állt: az EBJL-ben indulók, illetve csak a magyar bajnokságban indulók versengtek a negyeddöntőbe jutásért. Ez a csoport első két helyezettjét érinti, e szerint az alapszakasz legjobbjának bizonyult MAC-nak és az Ifj. Ocskay Gábor JA-nak illetve a Csíkszeredának és a DHK-nak nem kell részt vennie a középszakaszban.

Az alapszakasz eredményei és a középszakasz szombaton rajtoló programja ITT elérhető.

Gyerehokizni