U18-as bajnokság: a Győr legyőzte az Ifj. Ocskay Gábor JA-t

2018.01.08. 16:00 |
Nem zárta jól az U18-as bajnokság alapszakaszát az Ifj. Ocskay Gábor JA, miután vereséget szenvedett a Győrtől. A tabella élén álló MAC-ot már csak a Csíkszereda foghatja be.

KMH–Győr 1-15

A Győr nagyarányú győzelmével indult szerdán az új év az U18-as bajnokságban. A KMH otthon szenvedett 15-1-es vereséget.

Vasas–UTE 3-4 szétlövés után

A középmezőnyben álló két csapat nagyot harcolt egymással a pontokért. Az UTE 2-0-ra, majd 3-1-re is vezetett, a Vasas azonban a hajrára kiegyenlített. A rendes játékidő tehát 3-3-mal zárult, s miután a hosszabbításban nem esett gól, a lilák szétlövésben nyertek 4-3-ra.

Győr–Ifj. Ocskay Gábor JA 3-2

Szombaton a Győr és az Ifj. Ocskay Gábor JA egymás ellen játszotta az utolsó alapszakaszbeli mérkőzését, amelyen a győriek a 11. percben szerezték meg  a vezetést. A fehérváriak a második harmad első felében egyenlítettek, a játékrész hajrájában azonban ismét a hazaiak jutottak előnyhöz. Igaz, erre gyorsan válaszoltak a vendégek, a szünetben mégis 3-2 állt az eredményjelzőn a Győr javára, ami egyben a végeredmény is lett.

UTE–KMH 4-1

Az első harmad után még a KMH birtokolta az előnyt, a folytatásban azonban érvényesült a papírforma: az UTE mindkét hátralévő harmadban kétszer volt eredményes, ezzel nyert 4-1-re.

MAC Budapest–Vasas 6-4

Az alapszakasz zárásaként majdnem megtréfálta a Vasas a listavezető MAC-ot. Bár az első harmad után még a hazaiak vezettek 2-1-re, a második harmadban az angyalföldiek nemcsak egyenlítettek, de két gólos vezetésre tettek szert. A MAC aztán még a játékrész vége előtt szépített,  a 48. percben egyenlített, a 49. percben átvette a vezetést, az 50.-ben pedig beállította a 6-4-es végeredményt.

Az alapszakaszból öt mérkőzés van hátra, amit az érintett csapatok jövő héten le is játszanak. A MAC-ot már csak a Csíkszereda érheti be a tabellán. A Szeged-DAB csapatának eredményeit a Versenyiroda határozata alapján törölték.

A korábbi eredmények és a további menetrend ITT érhető el.

A jelenlegi állás: