U18-as bajnokság: a Győr két győzelemmel zárta a hetet

2018.02.12. 20:44 |
Öt mérkőzést játszottak az elmúlt héten az U18-as bajnokság középszakaszában. Az A csoportban a Győr mindkét mérkőzését megnyerte, a B csoportban a Pesterzsébet hibátlan mérleggel zárt az élen.

A csoport

DVTK Jegesmedvék–KMH 8-0

Az elmúlt hét a DVTK magabiztos győzelmével indult az U18-as bajnokság középszakaszában. A miskolciak az első és a második harmadban is háromszor találtak be a KMH kapujába, majd az utolsó harmadban még két gólt szerezve állították be a 8-0-s végeredményt.

DVTK Jegesmedvék–Győr 3-4

Csütörtökön már kevesebb öröm jutott a miskolciaknak. A Győr az első harmadban 3-0-s előnyre tett szert, a 32. percben pedig újra betalált. A szünet előtt szépített a DVTK, majd a harmadik harmad elején ismét eredményes volt, s bár az 58. percben egy gólra zárkózott, utolérnie már nem sikerült ellenfelét, amely így 4-3-ra nyert.

Vasas–UTE 3-2

Ugyancsak csütörtökön a mérkőzés 7. percében a Vasas szerezte meg a vezetést az UTE ellen, amely után a lilák csak a 32. percben tudtak egyenlíteni. Néhány perc múlva azonban az angyalföldiek kihasználták az emberelőnyüket, de a válasz még a harmad vége előtt érkezett a másik oldalról akcióból. A győztes gól a 44. percben esett, a Vasas azzal nyert 3-2-re.

KMH–Győr 3-6

Szombaton a Győr a KMH ellen is nagyon bekezdett, az első harmad a 3-1-es vezetésével zárult. A második harmadban aztán tovább növelte az előnyét, a a budapestiek két gólnál közelebb nem tudtak jönni a vége pedig 6-3 lett a győrieknek.

B csoport

Pesterzsébet–Egerszegi Titánok 3-1

A B csoport zárómérkőzésén a Pesterzsébet és az Egerszegi Titánok az első harmadot gól nélkül zárták, a másodikban azonban a Farkasok zsinórban háromszor is betaláltak. Az egerszegiek az utolsó harmadban szépítettek, a pesterzsébetiek így 3-1-re nyertek.

Ezzel egyébként hibátlan mérleggel zárták a középszakaszt.

Az A csoportban még négy meccs van vissza, a küzdelmek a válogatott szünet után február 20-án folytatódnak.

A további program és az eredmények ITT megtalálhatók.

A MAC Budapest, a Csíkszereda, az Ifj. Ocskay Gábor JA és a DHK már biztosította helyét a negyeddöntőben.