U16-os bajnokság: az Ifj. Ocskay Gábor JA és a MAC Budapest játssza a döntőt

2018.03.12. 19:24 |
Az Ifj. Ocskay Gábor JA és a MAC Budapest is két győztes meccsel jutott az U16-os bajnokság döntőjébe. Előbbi a Pesterzsébetet, utóbbi a DHK-t múlta felül.

Ifj. Ocskay Gábor JA–Pesterzsébet 5-3

Pesterzsébet–Ifj. Ocskay Gábor JA 0-5

Az alapszakaszt és a középszakaszt is megnyerő fehérváriakat az elődöntő első meccsén alaposan megszorongatta a Pesterzsébet. A fővárosiak a 12. percben vezetést szereztek, s bár a hazaiak a szünetig fordítottak, a második harmad 2-2-es döntetlennel zárult. A harmadik játékrész elején aztán gyorsan lőtt két gólt az Ifj. Ocskay Gábor JA, majd az 55. percben már hárommal vezetett, de a pesterzsébetiek az utolsó percben még szépítettek, így 5-3 lett a vége.

A második meccsen az első harmad még gól nélküli döntetlennel zárult, a második harmadban azonban a fehérváriak háromszor, míg a harmadikban még kétszer betaláltak, s végül 5-0-ra nyertek. Így a döntőbe kettős győzelemmel jutottak be.

MAC Budapest–DHK 12-1

DHK–MAC Budapest 0-6

A MAC Budapestnek egyáltalán nem okozott gondott a DHK legyőzése. Az első meccs első harmadának végén már 7-1-re vezettek a fővárosiak, és előnyüket a folytatásban még tovább növelték. A vége 12-1 lett.

A második meccsen sem tudott nagy ellenállás tanúsítani a debreceni csapat,  a MAC 6-0-s diadalt aratott, biztosítva helyét a fináléban.

A döntő az egyik fél három nyert mérkőzéséig tart, az időpontot később jelölik ki. 

A korábbi eredmények és a helyosztók vasárnap startoló programja ITT megtalálható. 

Gyerehokizni