U14: a Farkasok nyerték a MetoKupát

2018.03.05. 21:48 |
A Farkasok csapata emelhette magasba a legendás trófeát az U14-esek számára megrendezett MetodiCup alkalmával, ugyanis a döntőben legyőzték a Bivalyokat.
Hagyomány, hogy az U14-es tehetségfejlesztő táborba behívott játékosok egynapos minitornán mérik össze tudásukat, és edzőként olyanok segítik a munkájukat, akik maguk is végigjárták a magyar válogatott utánpótlását.

A meccsek mellett fizikai felmérő és elméleti teszt várt a játékosokra. A győztes csapat neve felkerült a serlegre, de ezen kívül a legértékesebb hokis, a legjobb kapus, a legokosabb, valamint a legfittebb csapat díját is átadták a Tüskecsarnokban.

A vendégedzők komolyan vették feladatukat, és megpróbáltak átadni valamit a játékosoknak abból, amit maguk is a program résztvevőjeként tanultak. A fiatalok és az edzők is lelkesen beszéltek a tornáról, és mindent megtettek a győzelemért.

Láday Tamás vendégedző: „Jó és eredményes nap volt a srácoknak. Sosem gondoltam arra, hogy edzősködni szeretnék, de a mai nap változtatott ezen, mert élveztem, és több felelősséget is el tudnék vállalni. A játékosoknak sűrű napjuk volt, hiszen négy meccset játszottak a tesztek mellett, de jól vették az akadályokat.”

Kiss Zsombor vendégedző: „Szimpatikus a csapat, szeretnek játszani. Folyamatosan kérdezik, hogy mit hogy csináljanak, jól végezték-e el a feladatot. Szőke Simon az edzőtársam, mi is élvezzük, hogy irányíthatunk. Most vagyok először ilyen szerepben, de a mai nap után el tudom magam képzelni edzőként. Ehhez el kell végezni egy iskolát, de még nem tudom, merre menjek tovább.”

MVP – Alapi Márton

Legjobb kapusok – Gulyás Martin, Kajtor Kevin

Legokosabb csapat – Oroszlánok csapata

Legfittebb csapat - Medvék

Farkasok

1

Alapi Márton

2

Bajkó Botond

3

Balog András

4

Csiki Hunor

5

Fehér Botond

6

Jaczkó Márk

7

Klár Zalán

8

Kocsis Botond

9

Kovács Balázs

10

Laczka Viktor

11

Rutz Dávid

12

Sári Zoltán

13

Szűcs F. Benedek

14

Terdik Csanád

15

G

Végh Dániel

#1

G

Szűcs Botond

#2

Edző

Szaller Márk

Edző

TM

Fodor Zoltán

Gyerehokizni