Szezon előtti konzultáció versenybírók részére

2016.08.16. 11:56 |

A MJSZ Versenyirodája szeretne a versenybírók felkészüléséhez hatékony segítséget, szakmai támogatást nyújtani, ezért a versenyévad előtt különböző időpontokban és helyszíneken minden versenybíró számára kötelező tájékoztatót, konzultációt szervez. 

A konzultáció témái:

- az online- jegyzőkönyvben bevezetett újítások, fejlesztések

- a korosztályos versenykiírások változásai

- az elmúlt versenyévadban felmerült kérdések, tipikusnak mondható problémák és ezek megoldásai

- a versenybírói munka hangsúlyos részei

 

A konzultáció kötelező; csak azzal a versenybíróval köt megbízási szerződést a MJSZ a következő szezonra, aki részt vesz a tájékoztatón egy alkalommal. Az időpontok a következők:

 

- 2016. augusztus 31. szerda                                 17:00 (Magyar Sport Háza földszinti nagytárgyaló)

- 2016. szeptember 03. szombat                            10:00 (Magyar Sport Háza IV. emeleti tárgyaló)

- 2016. szeptember 06. kedd                                 17:30 (Magyar Sport Háza földszinti nagytárgyaló)

- 2016. szeptember 10. szombat                             nincs még időpont (Székesfehérvár, jégcsarnok)

- 2016. szeptember 17. szombat                             nincs még időpont (Miskolc, jégcsarnok)

 

Kérjük, hogy a jelentkezéseket a versenybirok@icehockey.hu elérhetőségre küldjék a fenti időpontok valamelyikére! A mailben szerepeljen a jelentkező neve és az, hogy melyik helyszínre, melyik időpontra szeretne jönni. Bárki bármelyik időpontra és helyszínre feliratkozhat. Kérjük, hogy a konzultációra a szerződés aláírásához szükséges adatokat (iratokat) hozzák magukkal! Szeretnénk megkérni az egyesületi versenybíróságok vezetőit arra is, hogy adják tovább a konzultációról szóló információkat kollégáiknak, mert előfordulhat, hogy néhány versenybíróhoz nem jut el a felhívás.

A felkészüléshez szükséges szabályzatok (korosztályos versenykiírások, Versenyszabályzat) megtalálhatók az icehockey.hu-n az MJSZ fülön a Versenybíróság menüpontban.

Kérjük, hogy aki hiányos dokumentáció miatt nem kapott fizetést, juttassa el a MJSZ Versenyirodájához a hiányzó iratokat legkésőbb 2016. augusztus 31. 12 óráig! Az MJSZ pénzügyi osztályának tájékoztatása szerint, ha hiánytalanul beérkeztek a dokumentumok, az elmaradt kifizetések szeptember hónap 2. hetének csütörtöki napján kerülnek teljesítésre. A hiányokról szívesen adunk tájékoztatást a goralbarbara@icehockey.hu elérhetőségen.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV