Such György MJSZ-elnök közleménye

2024.05.27. 12:15 |

A mai napon lezárul második négyéves elnöki mandátumom. Ezúton tájékoztatom a Magyar Jégkorong Szövetség tagjait és dolgozóit, hogy a három nap múlva esedékes küldöttgyűlésen nem kívánok indulni semmilyen pozícióért. Köszönöm mindazoknak, akik az előző két választáson megtiszteltek bizalmukkal, köszönöm az elnökség tagjainak és munkatársaimnak a sokéves áldozatos munkát, amivel hozzájárultak ahhoz, hogy a hazai jégkorong eljusson odáig, ahol ma tart. Különösen hálás vagyok Sipos Levente főtitkárnak, aki kifogyhatatlan energiájával rendkívül sokat tett a magyar hoki fejlődéséért.

Utódom minden korábbinál sikeresebb nemzeti válogatottakat, hatékony apparátus által működtetett szervezetet, valamint az MJSZ különféle bankszámláin összesen több, mint 4,5 milliárd forint készpénzt, további 1,3 milliárd forintot meghaladó összegű megkötött tao-támogatási szerződést és a 8 évvel ezelőttinél majdnem négyszer nagyobb szövetségi vagyont vesz át.

A hamarosan felálló új elnökség felelőssége, hogy mit kezd ezzel az örökséggel. Munkájukhoz sok sikert, és legalább ilyen jó eredményeket kívánok!

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV