Sikeres volt az U12 és U14 Girls’ Cup

2019.05.21. 23:34 |

A Vasas Jégcentrumban tartották az idényzáró házibajnokságot.

Szombaton az U12-es, míg vasárnap az U14-es korosztálynak rendezték meg a Girls’ Cupot. A játékosokat négy csapatra osztották, és így játszottak egymással harminc perces körmérkőzéseket.

A kisebbeknél a Németh Anikó vezette kékmezes csapat, míg az idősebbeknél a Rónai Alexandra irányította zöldmezes együttes bizonyult a legjobbnak és emelhette magasba a serleget.

Bedő Botond és Hegyi Márta edzőknek az A csoportba jutott felnőttválogatott tagjai is segítettek, és egy-egy csapatot vezettek a tornán. Ott volt a Vasas Jégcentrumban Kiss-Simon Franciska, Németh Anikó, Rónai Alexandra, Mayer Fruzsina, valamint Ungár Rebeka is.

Bedő Botond: „Pozitív volt ez a két nap, a lányok élvezték a játékot. Kiderült, hogy a klubokban hogyan dolgoztak év közben és szerencsére kapnak játéklehetőséget a fiúk között, így látszik a fejlődés az idény elejéhez képest. Örömteli, hogy a nagyobb egyesületek mellett kisebb klubok is képviseltették magukat. A felnőttválogatott tagjai példaképek, így nagy élmény volt a lányoknak, hogy velük dolgozhattak együtt.

Rónai Alexandra: „Nagyon jó volt ez a két nap, mindig jó látni, hogy a fiatalok mennyire elszántak és szeretik azt, amit csinálnak. Minden összetartáson lehet rajtuk látni a fejlődést, és hogy keményen dolgoznak a klubjukban. Jól éreztem magam nagyon, szoros és jó meccseket játszottak a lányok. Ez egy remek tapasztalatszerzés volt számukra, ahogy nekem is egy új kihívás volt egyedül irányítani a zöld csapatot.”

Gyerehokizni

Válogatott termékek