Rangos díjakat kaptak az MJSZ eseményei

2023.10.20. 12:15 |

Az Allianz Jégpályák Éjszakája és az EUROVIT Hokitavasz is szakmai elismerést érdemelt ki.

A Sport Forum Hungary rendezvény végén tartották a Sport Forum Awards díjátadót a Puskás Arénában. Az eseményen arany minősítéssel díjazták az Allianz Jégpályák Éjszakája rendezvényt a Mozgás Öröme Díj kategóriában, míg az EUROVIT Hokitavasz ezüst minősítést kapott a Best Sponsorship & Marketing Campaign területén.

Az Allianz Jégpályák Éjszakáját 2023 januárjában már hetedik alkalommal rendezték meg, az Allianz Biztosító második alkalommal támogatta az országos rendezvénysorozatot. A fő helyszín a Városligeti Műjégpálya volt, de az eseményhez több tucat helyszín csatlakozott országszerte és a határon túl is. Összesen több mint 30 ezer ember húzott korcsolyát a jégpályák éjszakáján, a Városligetbe az előző évi csúcsot nagy mértékben felülmúlva több mint 8 ezren látogattak ki.

A MVM Dome-ban először rendeztek jégkorong-mérkőzéseket 2023 májusában, az EUROVIT Hokitavasz rendezvénysorozat csúcspontja a Kanada elleni felkészülési találkozó volt, amelyet hazai nézőcsúcs mellett, csaknem 15 ezer néző előtt rendeztek. A kísérőprogramok is népszerűek voltak, a meccset itthon nem látott show előzte meg, a helyszínről pedig minden résztvevő elégedetten nyilatkozott.

A Hydro Fehérvár AV19 két kategóriában arany, egyben pedig ezüst minősítést kapott a díjátadón.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV