Példátlan sportos összefogás Ukrajnáért!

2022.04.07. 15:00 |

A májusi, ljubljanai világbajnokságra készülő magyar férfi jégkorong-válogatott két mérkőzést is játszik Ukrajna ellen az összefogás és a jótékonyság jegyében.

A magyar válogatott a napokban nem teljes kerettel ugyan, de megkezdte a felkészülést a divízió 1/A-s világbajnokságra, melynek május 3. és 8. között Szlovénia fővárosa, Ljubljana ad otthont. Sean Simpson együttese a következő hetekben négy felkészülési mérkőzést is játszik, méghozzá Ukrajna, Szlovénia és Dél-Korea válogatottjai ellen.

Miként arról korábban beszámoltunk, a kormányzat, a Nemzetközi Jégkorong Szövetség, több külföldi szövetség és az MJSZ támogatásával az ukrán válogatott Miskolcon edzőtáborozik és ott készül a lengyelországi világbajnokságára. A Magyar Jégkorong Szövetség az Ukrajna elleni találkozók során példátlan nemzetközi összefogásra buzdítja a szurkolókat, és mindenkit, aki segíteni szeretne!

A felek április 14-én Miskolcon, április 22-én pedig a Vasas Jégcentrumban találkoznak egymással. A mérkőzések jegybevételének a felét a hazánkban elszállásolt ukrán jégkorongozó gyerekek és családjaik megsegítésére ajánlja fel a Magyar Jégkorong Szövetség a Szintlépés Alapítványon keresztül. A szövetség az április 22-i, budapesti mérkőzés stream közvetítésén keresztül további nemzetközi összefogásra és támogatásra buzdítja a jégkorongsport iránt érdeklődő közösségeket. Az Eventim jegyértékesítési felületén támogatói jegyek is megvásárolhatóak lesznek, melyekből a befolyt összeget az ukránok Nemzetközi Jégkorong Szövetségnél vezetett alszámlájára utalja át az MJSZ. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne szurkolva segíteni! Drukkoljunk együtt, segítsünk együtt!

A jegyértékesítés április 8-án indul az Eventim hálózatán keresztül.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV