Pályázat felnőtt kispályás 3x3 torna megrendezésére

2019.12.23. 17:00 |

A Magyar Jégkorong Szövetség a 2019/2020-as szezonban először ír ki pályázatot a 3x3 jégkorong népszerűsítésére.

A pályázattal az MJSZ célja, hogy a sportág szélesebb körű népszerűsítése érdekében további anyagi támogatást biztosítson azon tagszervezetek számára is, akik nem szabványméretű állandóan üzemelő jégpályán végzik oktatják és népszerűsítik a jégkorongot, utánpótlás korosztályú csapattal rendelkeznek 3x3 bajnokságban vagy nincs az adott településen profi jégkorongklub.

Pályázóval szembeni elvárások 

Pályázó csak olyan MJSZ tagszervezet lehet, melynek nincs TAO tartozása az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) illetve lejárt pénzügyi tartozása az MJSZ felé. 

A pályázó vállalja, hogy 2020 január 15. és 2020 február 28. között 2 alkalommal 3x3 lebonyolítású felnőtt jégkorongtornát szervez és eleget tesz a pályázat feltételeinek. 

Infrastruktúra 

A tornát legalább 10x20 m, de legfeljebb 20x40 m méretű jégfelületen kell rendezni, ahol van palánk, a kapu mögötti részeken plexi vagy háló a nézők védelme érdekében illetve legalább 2 öltöző és zuhanyzó. (lehetséges szabvány méretű jégpályával rendelkező egyesületnek is neveznie ez esetben a pályát, le kell választania)

A tornát minimum 4, maximum 6 csapattal kell lebonyolítani, 6-9 fős csapatokkal, Minden csapatnak legalább 3 mérkőzés, 2x10 perces, futóórával mért találkozót kell játszania a Játékvezetői Testület által biztosított játékvezető vezetésével, zsűrivel. 

Kommunikáció 

Az arculatot az MJSZ tervezi, a kreatív anyagokat a pályázó saját igényei szerint használhatja fel. Ugyanakkor vállalni kell a tornákról 90 és 120 mp közötti hangulatvideó készítését, melyben fel kell tüntetni az MJSZ által átadott arculati elemeket és azokat átadni az MJSZ számára. 

Emellett fotót és videót kell megosztani a Facebook vagy Instagram-kommunikációban, megjelölve a Magyar Jégkorong Facebook- vagy hockeyhungary Instagram-oldalt. Az MJSZ a tornák résztvevői számára szóróajándékokat és jutalmakat biztosít. 

A rendezvénnyel kapcsolatos felelősség a pályázót terheli. 

A pályázat díjazása: maximum bruttó 1.000.000,- Ft, három ütemben biztosítva. 

Pályázat benyújtása 

A pályázatokat elektronikus formában kell benyújtani a regisztracio@icehockey.hu e-mailcímre .doc vagy .pdf formátumban. 

A tárgyban feltüntetni szükséges: Felnőtt kispályás 3x3 pályázat. A pályázati anyagot a Pályázó cégszerű aláírásával kell ellátni. 

Pályázat során 15 pályázat nyerhet támogatást, amelyek közötti sorrendet a megszerzett pontok alakítják. Azonos pontszám esetén a korábban benyújtott pályázat nyer. 

Határidők 

benyújtás: 2020.01.06. 0:00 óra

elbírálás, eredményhirdetés: 2020.01.09.

megvalósítás igazolása I. részlet: 2020.03.15.

megvalósítás igazolása II. részlet: 2020.12.31. 

Tájékoztatás, kérdések 

További tájékoztatás az regisztracio@icehockey.hu e-mail címen kérhető. A tárgyban feltüntetni szükséges: Felnőtt kispályás 3x3 pályázat 

Kérdések 2020.01.03-ig tehetők fel a fent jelzett e-mail címen, válasz 36 órán belül.

FIGYELEM! A teljes, részletes kiírás IDE KATTINTVA olvasható el, pályázás előtt tanulmányozzátok át alaposan!

Gyerehokizni

Válogatott termékek