Női U14: tartalmas napok után

2024.03.01. 10:10 |

Hasznos összetartáson vettek részt a Tüskecsarnokban a játékosokat, a látottakról és a további programról Ungár Rebeka edző számolt be.

Hétfőn és kedden összesen mintegy 60 játékos vett részt a női U14-es összetartáson a Tüskecsarnokban. Mindkét nap két jeges, valamint egy száraz edzés szerepelt a programban.

„Az U14-es programot ezúttal a két napon két különböző kerettel szerveztük meg. Első napra azokat hívtuk, akik januárban a bő keret tagjaiként részt vettek legalább a felkészülésen, nem csak az edzőmérkőzésen. A második napon pedig újra lehetőséget kaptak, akik akkor nem jöhettek, így esélyt nyertek a bizonyításra. Ez a két alkalom pont ezt a célt szolgálta, hogy megnézzük, ki hogyan fejlődött, és nem zártuk ki, hogy előrelépjen, aki esetleg előtte nem vehetett részt az említett eseményen. Célunk, hogy a legjobb csapatot állítsuk össze a márciusi tornára, hiszen nem titok, hogy az U14-es válogatottnak az a csúcspontja és idén az edzőmérkőzéseket egy háromcsapatos tornává bővíthettük. A délelőtti edzéseken a passzokat, gyors lövést, párharcokat erőltettük, amelyeket délután mini game-ek és egész pályás játék során alkalmazhattak. Száraz edzésen és sportpszichológiai foglalkozáson is részt vettek a lányok, így ismét tartalmas és fárasztó napjuk volt. Összességében nagyon hasznosan teltek a napok, jól dolgoztak a játékosok és látszik rajtuk, mekkora motivációt jelent nekik, hogy bekerüljenek a szűk keretbe. Akkor találkozunk velük legközelebb, szóval izgatottan várom, ki mit hoz magával és milyen erőt képviselünk nemzetközi szinten” – foglalta össze a két napot Ungár Rebeka edző.

A február 26-i keret

A február 27-i keret

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV