NHL22: Mostantól a magyar válogatottal is játszhatunk a világ egyik legnépszerűbb játékában

2021.12.09. 20:30 |

Az amerikai Electronic Arts az egyik legnagyobb játékszoftver-fejlesztő cég a világon. Az amerikai cég sport szekciója fejleszti a FIFA sorozat mellett az NBA és az NHL játékokat is. A labdarúgó-válogatott mellett a jövőben a jégkorong-válogatottal is lehet játszani a világ legnagyobb fejlesztő cégének szoftvereiben.

A FIFA játékban jó ideje játszani lehet a magyar válogatottal, sőt, magyar nyelvű kommentátor is elérhető. A jégkorongos verzióban pár éve helyet kapott a Hydro Fehérvár AV 19 csapata is, de a jégkorong-válogatott ezidáig hiányzott.

A Nemzetközi Jégkorong Szövetség és az EA Sports együttműködése keretében most publikálták a játék legújabb frissítését, melyben már a decemberi A-csoportos junior világbajnokság mellett több nemzeti válogatott is helyet kapott. Akinek megvan az NHL 2022, annak érdemes letöltenie a frissítést, hiszen a mai naptól már férfiválogatottunk is ott van a csapatok között, a 2022 januárjában érkező frissítés után pedig a már a női válogatottal is végig lehet majd játszani egy A-csoportos világbajnokságot!

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV