Nem marad el a január 2-i forduló

2022.01.01. 20:32 |

Három találkozóval, köztük a derbivel indul a 2022-es év az Erste Ligában.

A Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos oldalán és az Erste Liga honlapján vírustámadás miatt hetek óta nem elérhetőek az online jegyzőkönyvek a menetrend, ezért az eredmenyek.com portál a január 2-i mérkőzések mellett az Elhalasztva feliratot jeleníti meg. Az információ téves, a vasárnapi három találkozó nem marad el, azokat a tervezett időben megtartják.

Amíg a versenybírósági rendszer teljesen helyreáll, a Reflife oldalon lehet a menetrendet figyelemmel követni.

A 2022-es év a derbivel indul. Az FTC-Telekom és az UTE összecsapásának a presztízs mellett az alapszakaszbeli helyezések miatt is nagy tétje van. A zöld-fehérek már egy pontot szerezve is megelőzhetnék a Csíkszeredát, míg az újpestiek egy győzelemmel utolérhetnék a Fradit. A mérkőzésnek külön tétet és rangot ad, hogy a felek ezúttal a Vígh Balázs Vándorkupáért is játszanak. A 2017 eleji veronai buszbaleset áldozatai között volt a két klub egykori játékosa, Vígh Balázs is, akinek édesapja, Vígh György fia emlékére megalapította a vándorkupát. A derbit az M4 Sport közvetíti élőben.

Vasárnap kiderül, hogy a Győr meg tudja-e szakítani rossz sorozatát, vagy az utóbbi meccseken már egyre jobb formában játszó Dunaújváros újra megtréfálja az ETO-t. A DEAC és a DVTK is javuló formát mutat, így izgalmas találkozóra van kilátás. Ez a két találkozó az Erste Liga TV-n lesz látható.

A program

FTC-Telekom - UTE 16.30
UNI Győr ETO HC - Dunaújvárosi Acélbikák 19.00
DEAC-DVTK Jegesmedvék 19.00

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV