Most is megmutatták

2018.05.17. 10:53 |

Szoros mérkőzések és sok mosoly – ezek jellemezték az immár hagyományosnak nevezhető Most Mutasd Meg Napot, ami idén is nagy sikert aratott. Olyannyira, hogy megint nagy volt a túljelentkezés, az a 66 gyerek, aki ott lehetett a Vasas Jégcentrumban, nagyon jól érezte magát. A tornát a Zöldek csapata nyerte.

A nap hagyományaihoz híven az edzői stábok most is egy felnőtt válogatott jégkorongozóból és egy utánpótlás válogatott edzőből álltak össze. 

A döntőt a Zöldek játszották a Fehérekkel, a meccs az előbbiek győzelmével ért véget. A meccsek legjobbjain kívül a nap végén megválasztották a legjobb kapust, hátvédet, csatárt és díjazták a gólkirályt. 

Az MMM napon részt vehettek az U13-as válogatott kerettagok, de lehetőséget kaptak olyan játékosok is, akik a tehetséggondozó programból valamiért kimaradtak. 

A torna végeredménye 

  1. Zöld
  2. Fehér
  3. Fekete
  4. Piros 

Különdíjak 

Legjobb kapus – Csala Patrik Sámuel

Legjobb hátvéd – Farkas Olivér

Legjobb csatár – Kiss Péter

Gólkirály – Luga Dávid Krisztián 

Nyilatkozatok

Gröschl Tamás (Zöld) 

„Remélem, a srácok jól érezték magukat, hiszen erről szólt a nap. A csapatom nagyot küzdött, a gyerekek nagyon ügyesek voltak. Négy ugyanolyan erősségű együttes vetélkedett. Nagyon jó, hogy így meg tudják mérettetni magukat, remélem, tudtak belőle profitálni.” 

Bálizs Bence (Fehér) 

„Nagyon örülök, hogy ennél a csapatnál lehettem, nagyon karakteres társaságot ismertem meg, akik hatalmas szívvel játszottak és látszott rajtuk, hogy nagyon szeretik a hokit. Nagyon tetszett, hogy mennyire nagy hangsúlyt fektettek a csapatjátékra. Jó volt kipróbálni, hogyan lehet irányítani a játékosokat a padról, úgy érzem, elég jól ment. A srácok örültek, boldogok voltak, jól éreztük magunkat együtt.” 

Stipsicz Bence (Fekete) 

„Nagyon jó volt ilyen fiatal gyerekeket hokizni látni. Szerintem ez nekik is egy jó lehetőség, biztos, hogy nagyon élvezték. Sok ügyes gyereket láttam, reméljük, az utánpótlásképzés a jövőben is ennyi tehetséget nevel majd ki.” 

Terbócs István (Piros) 

„Tavaly sikerült megnyerni a tornát, idén nem, úgyhogy jövőre is visszatérek erre a remek rendezvényre és újra megpróbáljuk!” 

További fotókat ide kattintva lehet nézegetni.

Gyerehokizni