MJSZ Elit edzői képzési program indul

2020.05.19. 15:29 |
A Magyar Jégkorong Szövetség Sportágfejlesztési osztálya örömmel jelenti be, hogy az idei évtől kezdődően először meghirdeti az MJSZ Elit edzői képzési programját, amelyre az U16-os és annál magasabb szintű edzők jelentkezhetnek.

A program összesen 31 napos formális oktatást foglal magában; elméleti és gyakorlati oktatást, továbbá beadandó feladatokat. Az előzetes tervek szerint a 12–14 hónapos képzési időszak 2020 májusától/júniusától 2021 júniusáig fog tartani. A program részét képezik majd külföldi tanulmányutak is.

A képzés nyelve angol.

A sikeres pályázást követően várhatóan a programot 2020 májusában/júniusában indítjuk.

A teljes programot sikeresen teljesítő résztvevők a Magyar Jégkorong Szövetség által szervezett legmagasabb jégkorong-specifikus edzői szintet szerzik meg.

A program két webináriummal indul, az első 2020. május 26. - június 8. között a Jégkorong elit edzői alapképzés, a második, 2020 júniusában és júliusában folytatódó Elit jégkorong specifikus erőnléti képzés 1. Mindkét képzéshez az online oktatás mellett gyakorlati képzés is párosul. Mind az elméleti, mind a gyakorlati képzésen való részvétel kötelező.

Az első két webináriumon való részvétel ingyenes, és a résztvevők közül választjuk ki azokat, akiknek lehetősége nyílik folytatni a program további részét. A program folytatása 2020 augusztusában várható, ezt megelőzően kell befizetni a regisztrációs díjat is.

A jelentkezéshez a teljes önéletrajzát - beleértve a játékos-, edzői-, valamint oktatói tapasztalatokat - Kupai Nikolettnek a (kupai.nikolett@icehockey.hu) címre kell elküldeni 2020. május 25-ig.

A program pontos költségeit 2020 júliusában fogjuk kihirdetni.

Szervezeti információk:

Program tartalma: lásd. HIHF Elite Coach Track Protocol

HIHF_Elite_Coach_Track_Protocol.pdf

Képzésért felelős:

Jim Brithén és Darryl Easson

Koordinátor:

Kupai Nikolett

Fő instruktor:

Jim Brithén, MJSZ Sportágfejlesztési igazgató

Fő moderátor:

Darryl Easson; MJSZ Képzés mentor, Orgovány István; MJSZ Technikai és fizikai utánpótlás mentor

Előadók és instruktorok:

Magas nemzetközi és nemzeti elit szint - a jégkorongból, más sportágakból és az akadémiai intézetekből.

 

Gyerehokizni

Válogatott termékek