Megrendezik az Olaszország-Magyarország mérkőzést

2018.11.10. 11:48 |

A Tüskecsarnok technikai személyzete kijavította a pénteki hibát, így a jég játékra alkalmas lesz szombat délután.

A pénteki Magyarország–Dél-Korea mérkőzés lefújását követően újratöltötték és folyékony nitrogénnel lehűtötték a hibás területet a csarnokban. Az egész éjszakás fagyasztást követően szombaton délelőtt a MAC Újbuda felnőttcsapata tartott egy rövid edzést a jégen. A tapasztalatok szerint nincs gond a felülettel, amely így alkalmas lesz arra, hogy 16 órai kezdettel megrendezzék a létesítményben a Roland Divatház Négy Nemzet Torna Olaszország–Magyarország mérkőzését. A jégfelületet a hátralévő időben tovább fagyasztják, és a mérkőzés kezdetéig már senki sem léphet rá.

Az összecsapással kapcsolatos további fontos információ, hogy minden jegy elkelt, így a pénztárak nem nyitnak ki a helyszínen. A szurkolókat arra kérjük, hogy csak akkor jöjjenek ki, ha jegyüket vagy bérletüket már korábban megvásárolták. Akkor viszont jöjjenek feltétlenül, csapatunk megérdemli a biztatást, a szurkolók pedig azt, hogy jó mérkőzéssel, színvonalas produkcióval járjanak a kedvükben a fiúk.