Masterplast Skills Challenge a Hydro Fehérvár AV19 játékosaival

2021.12.23. 23:35 |

December 28-án 18:00-kor vár a Materplast Skills Challenge a Raktár utcában!

Magyarországon egyedülálló esemény mellé állt a Hydro Fehérvár AV19 új szponzora, a 25 éve működő, a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyaggyártó vállalata, a Masterplast! Gál Péter Pál, a klub elnöke a klub új támogatója kapcsán elmondta, reméli, mindkét fél számára gyümölcsöző lesz az együttműködés „Köszöntjük a Masterplastot a Hydro Fehérvár AV19 támogatói között! Megtisztelő, hogy a régió egyik kiemelkedő vállalkozása egy ilyen nagyszerű esemény, a december 28-án megrendezendő Masterplast Skills Challenge támogatásával debütál a fehérvári jégkorong támogatói között. Reméljük, hogy esetükben is egy hosszabb távú együttműködés első lépéseként tudtuk aláírni az erre a szezonra szóló megállapodást, mely mind klubunk mind pedig a Masterplast számára gyümölcsöző lesz.”

A rendhagyó programon a játékosok négy különböző számban mérhetik össze a tudásukat. A közel kétórás este során kiderül, hogy ki korcsolyázik a leggyorsabban, ki lő a legerősebben, illetve a legpontosabban. Az igazi hokicsemegének ígérkező eseményen a többször is legtechnikásabb magyar játékosnak kitüntetett Bartalis István és Hári János is ott lesz a jégen, a szórakozást pedig kiélezett verseny garantálja!

A Materplast Skills Challenge végén három a három elleni játékban mérhetik össze a tudásukat a csapat játékosai, ráadásul nem a megszokott összeállításban lépnek jégre Sarauerék, a sorokat a szurkolók állíthatják össze, az alábbi linkre kattintva: https://skills.fehervarav19.hu/

A szurkolóknak többször is fontos szerepe lesz az este folyamán, ugyanis amellett, hogy a három a három elleni játék során összeállíthatják a sorokat, a büntetőszépségverseny nyertesét is a helyszínen résztvevők szavazhatják meg!

A belépés bérleteseink számára ingyenes, jegyek az eventim.hu oldalon kaphatóak, illetve a helyszínen.

Az este programja:
17:00 – kapunyitás
18:00 – leggyorsabb kör verseny
18:15 – lövéspontosság
18:30 – lövéserősség
18:45 – jégkészítés
18:50 – büntetőszépségverseny – szurkolói szavazás
19:05 – jégkészítés, szünet
19:20 – három a három elleni játék
19:45 – esemény vége, győztes kihirdetése, a karácsonyi mezek átadása

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV