Márciusban is LTP-tanfolyam indul

2024.02.19. 17:06 |

A Magyar Jégkorong Szövetség márciusban ismét lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek „Learn To Play”, azaz LTP segédedző képzésre jelentkezhetnek.

A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű segédedző bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez.

A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolyatudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni. 

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8-U10 korosztályban való játékvezetői tevékenységet tesz majd lehetővé. 

Online konzultáció:  2024. március 19., kedd 19:00-21:30 és március 20., szerda 19:00-21:30

Az online konzultáció is a képzés kötelező része. 

A képzés gyakorlati napjai: 2024. március 22-23.

A képzés helye: Győri Jégcsarnok (9027, Győr Nagysándor József utca 52.) 

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az alább link kitöltésével megtenni: 

https://forms.office.com/e/SFXeT1Tf3K?origin=lprLink

Jelentkezni 2024. március 14., csütörtökig lehet.

Kérdés esetén a bedo.botond@icehockey.hu címre lehet írni.

A tanfolyam díja 45 000 Ft + áfa, amelyet átutalással kell fizetni számla ellenében (csak azután lehet utalni, ha a számla megérkezett). Jelezzétek, ha az egyesület vállalja a képzés költségeit. Amennyiben magatoknak fizetitek a tanfolyamot, úgy a fenti adatokon kívül szükség lesz az adóazonosítótokra is. A képzés díja az oktatáson és a vizsgán kívül ebédet is tartalmaz.

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A jeges foglalkozáson a fejvédő használata kötelező. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV