Magyar Kupa: Újvárosban nyert az UTE

2019.10.22. 23:30 |

A DEAC és a Fehérvári Titánok is többgólos előnybe került az első mérkőzésen.

MK1.: Dunaújvárosi Acélbikák–UTE 1-5 (1-2, 0-2, 0-1)

A pénteki Erste Liga-meccs után találkoztak újra a csapatok. Hruby révén a DAB szerzett vezetést, de Miluskin és Sikorcin góljával fordított a jóval többet támadó Újpest még az első harmadban. Sőt, a második felvonás elején Sikorcin második találatával növelte a különbséget. Egymás után jöttek a fórok, és ebből végül az UTE tudott profitálni: a 36. percben Di Diomete is betalált. Az utolsó harmad közepén Nemes állította be a végeredményt, ami alapján az Újpest bizakodva várhatja a visszavágót.

MK2.: Hokiklub Budapest–DEAC 1-8 (0-3, 1-3, 0-2)

A vendégek már hat perc után elléptek, Izacky és Hári talált be, majd ehhez tett még egyet hozzá Mestyán fórból. A második harmad elején Berta növelte a különbséget, aztán Izacky saját második, csapata ötödik gólját ért el. Pihlqvist szépített, de közelebb fórban sem tudtak zárkózni a budapestiek, sőt, Kulesov is betalált a 38. percben. Az utolsó harmadban Hári és Berta is elérte a duplát, ezzel kiütésessé téve a debreceni sikert.

MK3.: Fehérvári Titánok–Schiller-Vasas HC 4-1 (1-1, 1-0, 2-0)

Kiegyenlített volt az első harmad, lövésekben és gólokban is: Tornyai találatára Dézsi válaszolt a hazaiaktól. A második felvonás derekán Mangone emberelőnyben megszerezte a vezetést a Titánoknak, akik aztán szintén fórból, Balogh révén szerezték a harmadikat is. A Vasasnak is volt lehetőségei szépíteni, de végül Almási állította be a végeredményt.

A visszavágókat jövő szerdán rendezik.

A további program

2. kör, november 20./27.

MK4. MAC Újbuda–MK2.

MK5. FTC-Telekom–MK1.

MK6. DVTK Jegesmedvék–MK3.

3. kör, négyes döntő, január 18-19. 

Hydro Fehérvár AV19–MK6

MK5-MK4

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV