LTP-tanfolyamra lehet jelentkezni

2023.11.27. 17:15 |

A Magyar Jégkorong Szövetség decemberben ismét lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek „Learn To Play”, azaz LTP segédedző képzésre jelentkezhetnek.

A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű segédedző bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez.

A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolya tudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni. 

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8-U10 korosztályban való játékvezetői tevékenységet tesz majd lehetővé. 

Online konzultáció:  2023. december 5., kedd, 19:00-21:30 és december 6., szerda  19:00-21:30 

Az online konzultáció is a képzés kötelező része. 

A képzés gyakorlati napjai:  2023. december 8-9.

A képzés helye: Érdi Jégcsarnok (2030 Érd, Velencei út 39-41.)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az alább online link kitöltésével megtenni.

Jelentkezni 2023. november 30., csütörtökig lehet. Kérdés esetén a leveleket a wehli.mark@icehockey.hu  címre várjuk.

Adatkezelési tájékoztató itt olvasható. 

A tanfolyam díja 45 000 Ft + áfa, amelyet átutalással kell fizetni számla ellenében (csak azután lehet utalni, ha a számla megérkezett). Jelezzétek, ha az egyesület vállalja a képzés költségeit. Amennyiben magatoknak fizetitek a tanfolyamot, úgy a fenti adatokon kívül szükség lesz az adóazonosítótokra is. A képzés díja az oktatáson és a vizsgán kívül ebédet is tartalmaz.

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A jeges foglalkozáson a fejvédő használata kötelező. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

A képzést csak abban az esetben tartjuk meg, ha minimum 10 fő jelentkezik. A jelentkezők száma maximum 30 fő lehet.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV