LTP tanfolyam januárban

2019.01.04. 16:57 |

Januárban rendezi meg a Magyar Jégkorong Szövetség azt a tanfolyamot, melynek célja lehetőséget biztosítani azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek Learn To Play, azaz LTP asszisztensképzésre jelentkezhetnek.

A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű asszisztens bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez. 

A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolyatudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. 

A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni. A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8 és U10 C korosztályban való tevékenységet tesz majd lehetővé. 

A januári tanfolyam elsősorban azoknak indul, akik a decemberi (elmaradt) képzésre jelentkeztek, ezért kérjük, ők is erősítsék meg részvételi szándékukat. A szabad helyekre természetesen várjuk azok jelentkezését is, akik most kaptak kedvet a képzéshez. A terem befogadó kapacitását figyelembe véve visszajelzünk mindenkinek, hogy tudnak-e jönni vagy sem. 

Azok se csüggedjenek, akik most nem férnek be, a következő képzés ideje előreláthatólag március eleje. 

A képzés célja, hogy a versenyidőszak sűrű szakaszaiban se legyen hátráltató tényező, hogy a jelenlegi játékvezetői bázisnak a megnőtt mérkőzésszám mellett esetenként nincs kapacitása már a legfiatalabb korosztályok tornáira is játékvezetőket biztosítani. 

Az alapképzést elvégzők számára ugyan az anyagi juttatás nem biztosított a mérkőzéseken való közreműködésért, viszont lehetővé teszi, hogy megrendezésre kerüljenek a tornák az idény legsűrűbb időszakában is. 

A képzés ideje: 2019. január 11-12. 

A képzés helye: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)  

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben Horváthné Valentin Gabriellánál, a horvathne.gabriella@icehockey.hu e-mail címen lehet jelentkezni 2019. január 9., szerdáig. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet. Kérjük, hogy a jelentkezés mellé csatoljatok egy igazolványképet is jpg. formátumban. 

Tanfolyam díja: 30 000 Ft + ÁFA (38 100 Ft), melyet átutalással lehet fizetni. 

(Erste Bank 11600006-00000000-79713397, Közlemény: LTP és a jelentkező neve). Amennyiben az egyesület fizeti a tandíjat, azt kérjük jelentkezéskor jelezni. 

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul. 

A tervezett program 

2019. január 11. 

8:30 Regisztráció 

Elmélet 

11:00-12:20 Jeges foglalkozás 

Ebéd (egyénileg) 

Elmélet

A napi program vége előreláthatólag: 19.00 

2019. január 12. 

8:30 Találkozó 

Elmélet 

11:00-12:20 Jeges foglalkozás 

Ebéd (egyénileg) 

Elmélet 

Vizsga 

A napi program vége előreláthatólag: 18.30

A program Facebook-oldala.

Gyerehokizni

Válogatott termékek