LTP tanfolyam indul januárban

2021.12.27. 16:20 |

Szupermini és mini csapatok melletti asszisztenseket képez a Magyar Jégkorong Szövetség.

Amennyiben a COVID-19 vírussal szembeni védekezés jegyében hozott, a mindenkor hatályos jogi szabályozásnak megfelelő és a hatóságok ajánlásait figyelembe vevő rendelkezések megengedik, a Magyar Jégkorong Szövetség januárban ismét lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek Learn To Play, azaz LTP asszisztensképzésre jelentkezhetnek.

A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű asszisztens bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez.

A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolya tudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8 és U10 piros korosztályban való tevékenységet tesz majd lehetővé.

A képzés célja, hogy a versenyidőszak sűrű szakaszaiban se legyen hátráltató tényező, hogy a jelenlegi játékvezetői bázisnak a megnőtt mérkőzésszám mellett esetenként nincs kapacitása már a legfiatalabb korosztályok tornáira is játékvezetőket biztosítani. Az alapképzést elvégzők számára ugyan az anyagi juttatás nem biztosított a mérkőzéseken való közreműködésért, viszont lehetővé teszi, hogy megrendezésre kerüljenek a tornák az idény legsűrűbb időszakában is.

Online konzultáció:

2022. január 4., kedd 19:30-21:00
2022. január 5., szerda 19:30-21:00

A képzés gyakorlati napjai: 2022. január 7-8.
Helyszín: Óbudai Jégcsarnok (1037 Budapest, Kubik utca)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben Horváthné Valentin Gabriellánál, a horvathne.gabriella@icehockey.hu e-mail címen lehet jelentkezni 2021. december 31., péntek. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet. Kérjük, hogy a jelentkezés mellé csatoljatok egy igazolvány képet is jpg. formátumban.

Tanfolyam díja: 35 000 Ft + ÁFA, melyet átutalással lehet fizetni számla ellenében (csak azután kell utalni, ha a számla megérkezett). Jelezzétek, ha az egyesületnek küldjük a számlát. A képzés díja az oktatáson és a vizsgán kívül ebédet is tartalmaz.

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

A képzést csak abban az esetben tartjuk meg, ha minimum 10 fő jelentkezik.
A jelentkezők száma maximum 20 fő lehet.
A képzésen kizárólag azok vehetnek részt, akiknek van védettségi igazolványuk.

Facebook

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV