LTP tanfolyam indul decemberben

2021.11.15. 12:30 |

Szupermini és mini csapatok melletti segédedzőket képez a Magyar Jégkorong Szövetség.

Amennyiben a COVID-19 vírussal szembeni védekezés jegyében hozott, a mindenkor hatályos jogi szabályozásnak megfelelő és a hatóságok ajánlásait figyelembe vevő rendelkezések megengedik, a Magyar Jégkorong Szövetség decemberben ismét lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek Learn To Play, azaz LTP segédedző képzésre jelentkezhetnek.

A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű segédedző bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez.

A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolya tudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8 és U10 piros korosztályban való tevékenységet tesz majd lehetővé.

A képzés célja, hogy a versenyidőszak sűrű szakaszaiban se legyen hátráltató tényező, hogy a jelenlegi játékvezetői bázisnak a megnőtt mérkőzésszám mellett esetenként nincs kapacitása már a legfiatalabb korosztályok tornáira is játékvezetőket biztosítani. Az alapképzést elvégzők számára ugyan az anyagi juttatás nem biztosított a mérkőzéseken való közreműködésért, viszont lehetővé teszi, hogy megrendezésre kerüljenek a tornák az idény legsűrűbb időszakában is.

A képzés ideje: 2021. december 3-4.
A képzés helyét későbbiekben pontosítjuk.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben Horváthné Valentin Gabriellánál, az antal.szilvia@icehockey.hu e-mail címen lehet 2021. november 26., péntekig. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet. Kérjük, hogy a jelentkezés mellé csatoljatok egy igazolvány képet is jpg. formátumban.

Tanfolyam díja: 35 000 Ft + ÁFA, melyet átutalással lehet fizetni számla ellenében (csak azután kell utalni, ha a számla megérkezett). Jelezzétek, ha az egyesületnek küldjük a számlát. A képzés díja az oktatáson és a vizsgán kívül ebédet is tartalmaz.

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

LTP Hungary

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV