LTP tanfolyam indul

2019.08.29. 08:31 |

Szupermini és mini csapatok melletti asszisztenseket képez az MJSZ, jelentkezni 2019. szeptember 2., hétfőig lehet.

A Magyar Jégkorong Szövetség szeptemberben ismét lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek Learn To Play, azaz LTP asszisztensképzésre jelentkezhetnek.


A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű asszisztens bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez. A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolya tudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

 

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8 és U10 C korosztályban való tevékenységet tesz majd lehetővé.

A képzés célja, hogy a versenyidőszak sűrű szakaszaiban se legyen hátráltató tényező, hogy a jelenlegi játékvezetői bázisnak a megnőtt mérkőzésszám mellett esetenként nincs kapacitása már a legfiatalabb korosztályok tornáira is játékvezetőket biztosítani. Az alapképzést elvégzők számára ugyan az anyagi juttatás nem biztosított a mérkőzéseken való közreműködésért, viszont lehetővé teszi, hogy megrendezésre kerüljenek a tornák az idény legsűrűbb időszakában is.

 

A képzés ideje: 2019. szeptember 6-7.


A képzés helye: Gepárd Jégcsarnok (1037 Budapest, Kubik utca)

  
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben Horváthné Valentin Gabriellánál, a horvathne.gabriella@icehockey.hu e-mail címen lehet 2019. szeptember 2., hétfőig. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet, valamint a számlázási címet is. Kérjük, hogy a jelentkezés mellé csatoljatok egy igazolvány képet is jpg. formátumban.


Tanfolyam díja 30 000 Ft + ÁFA (38 100 Ft) melyet átutalással lehet fizetni.


(Erste Bank 11600006-00000000-79713397, Közlemény: LTP és a jelentkező neve). Amennyiben az egyesület fizeti a tandíjat, azt kérjük jelentkezéskor jelezni.


A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.


A TERVEZETT PROGRAM:

 

  1. szeptember 6., péntek

8:30 Regisztráció

Elmélet
9:45-10:45 Jeges foglalkozás

Elmélet

Ebéd (egyénileg)

Elmélet
A napi program vége előreláthatólag: 19.00

  1. szeptember 7., szombat

8:30 Találkozó

Elmélet
11:15-12:45 Jeges foglalkozás

Ebéd (egyénileg)

Elmélet

Vizsga

A napi program vége előreláthatólag: 18.30


https://www.facebook.com/LTP-Hungary-379292608913410/?fref=ts

Gyerehokizni

Válogatott termékek