LTP-képzést hirdet az MJSZ

2024.04.26. 16:34 |

A szezon utolsó képzésére május 21-ig lehet jelentkezni.

A Magyar Jégkorong Szövetség az idei szezon során utoljára lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek „Learn To Play”, azaz LTP segédedző képzésre jelentkezhetnek.

A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű segédedző bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez.

A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolya tudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8-U10 korosztályban való játékvezetői tevékenységet tesz majd lehetővé.

Online konzultáció: 2024. május 28., kedd 19:00-21:30, 2024. május 29., szerda 19:00-21:30

Gyakorlati napok: 2024. május 31. és 2024. június 1. 

A képzés helye: Mátyásföldi jégcsarnok:1165 Budapest, Újszász u. 47/G

Az online konzultáció is a képzés kötelező része!

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az alább online link kitöltésével megtenni: 

REGISZTRÁCIÓ

Adatkezelési tájékoztató

Jelentkezni 2024. május 21., keddig lehet. Kérdés esetén a bedo.botond@icehockey.hu címre kell írni.

A tanfolyam díja 45 000 Ft + áfa, amelyet átutalással kell fizetni számla ellenében (csak azután lehet utalni, ha a számla megérkezett). Jelezzétek, ha az egyesület vállalja a képzés költségeit. Amennyiben magatoknak fizetitek a tanfolyamot, úgy a fenti adatokon kívül szükség lesz az adóazonosítótokra is. A képzés díja az oktatáson és a vizsgán kívül ebédet is tartalmaz. 

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A jeges foglalkozáson a fejvédő használata kötelező. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

A képzést csak abban az esetben tartjuk meg, ha minimum 10 fő jelentkezik.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV