Letölthető az Erste Liga applikáció

2018.10.20. 21:56 |

Az alkalmazással mindent meg lehet tudni az Erste Liga eseményeiről. Az alkalmazás innen letölthető Androidra és iOS-re.

Nagy sikert aratott a szurkolók körében az áprilisi, budapesti Divízió I/A világbajnokságra kiadott applikáció, ezért most elkészült egy hasonló alkalmazás az Erste Ligának is.

Az app célja az, hogy a szurkolók, a sportág iránt érdeklődők a telefonjukról bármikor elérjék az Erste Ligával kapcsolatos híreket és meg tudják nézni a meccsek állásait, statisztikáit. Az alkalmazást használók értesítést kapnak a találkozók kezdetéről, a gólokról és a végeredményről is, így nem maradnak le semmiről. Az Erste Liga állását a Tabella menüpontban lehet megnézni.

„A hoki iránt érdeklődők meg tudják nézni a szabályokat is, amiket látványos és informatív animációk magyaráznak el. A Szurkolói Zóna menüpontban az Erste Liga hashtagek alapján megjelenítjük a Liga és a szurkolók Instagram-posztjait – ehhez az #erstehoki hashtaget kell használni – és az Erste Liga Facebook feedet is elérik az appból” – mondta el Bíró Márton, a fejlesztő cég, a Deverest társalapítója.

Szőke Álmos, az Erste Liga elnöke az elsők között próbálta ki az alkalmazást. Úgy véli, az ilyen applikációk segíthetnek abban, hogy a fiatal korosztály is követője legyen a sportágnak.

„Fontos, hogy tartsuk a lépést a korral, és elérjük azokat a fiatalokat, jövőbeni nézőket, szurkolókat, akiket a mobiltelefonjuk nélkül képtelenség megszólítani. Célunk, hogy az információáramlás felgyorsuljon a sportágan belül és a jégkorong iránt érdeklődő új szurkolók felé is. Az applikációban egy kattintással elérhetők az információk, és lehet látni, hogy mi történik a többi pályán. Mivel a legtöbb játéknapon öt meccs is megy egyszerre, fontos ezek párhuzamos követhetősége” – mondta az Erste Liga elnöke.

Az alkalmazás innen letölthető Androidra és iOS-re.

Gyerehokizni

Válogatott termékek