Légy részese az Allianz Jégpályák Éjszakájának egy szelfivel is!

2022.01.19. 20:00 |

Az Allianz Jégpályák Éjszakáján több mint ötven helyszínen korcsolyát húznak a jeges sportok szerelmesei. A program során a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ szolgáltatásával fokozzuk az élményt, amelynek köszönhetően virtuálisan is megosztható egymással a korizás öröme - bárhol is lépsz pályára.

A sport szeretete összeköti az embereket! Az Allianz Jégpályák Éjszakáján szeretnénk megmutatni, hogy bárhol is lépsz jégpályára aznap, egy hatalmas korcsolyázó közösség része leszel. A program alkalmából lehetőség nyílik a magyar fejlesztésű képbeküldő megoldáson - a Seyu platformjain - keresztül megmutatni, hogy ennek a varázslatos sportágnak a rajongója vagy.

A szelifizés varázsát kiegészítve a Seyu segítségével a koris képeitek a kiemelt helyszínek óriáskijelzőin is meg fognak jelenni országszerte, így akár megmutatva a barátaidnak más jégcsarnokokban is, hogy Te mennyire élvezed az Allianz Jégpályák Éjszakáját.

Az esemény egyik kiemelt helyszíne idén a Városligeti Műjégpálya, ahol számtalan különleges program várja a látogatókat. Ezen a helyszínen lehetőség nyílik a Seyu hostesseinek közreműködésével is képeket készíteni, akik izgalmas meglepetésekkel készülnek a fotózkodók (és a jeges sportokat kedvelők) számára.

Hogyan tudsz fotót küldeni?
1. Kattints az alábbi linkre: https://bit.ly/Allianz_Jegpalyak_Ejszakaja_selfies (Élvezd az élményt Chrome/Safari böngészőben vagy töltsd le a Seyu appot!)
2. Jelentkezz be!
3. Készíts egy fotót, válassz hozzá egy üzenetet, majd küldd el a képet!

A képküldéshez fontos, hogy a képernyő elforgatás be legyen kapcsolva!

A fotó elkészítése után, a jóváhagyást követően a kép az esemény arculatával ellátott keretet kap, amelyen megjelenik a hozzáadott üzenet is. A létrehozott kép látható lesz az eseményhez csatlakozó olyan helyszíneken is, amelyek LED kijelzőkkel vannak felszerelve, így számos ponton találkozhatnak szombaton a képekkel a jeges sportok szerelmesei.

A képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken is. A Seyu az esemény után a képeket egy albumban közzéteszi, hogy a résztvevők büszkén osszák meg a korcsolyázás élményét közösségi hálójukkal. Kövesd a Seyu és a Magyar Jégkorong Szövetség Facebook oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.

Korira & szelfizésre fel!