Küldöttgyűlést tartott az MJSZ

2018.05.31. 13:29 |

Az Erste Liga alelnökét, Szabados Richárdot a Magyar Jégkorong Szövetség elnökségi tagjává választotta a küldöttgyűlés. Az előterjesztéseket ellenszavazat nélkül fogadták el.

A Magyar Jégkorong Szövetség évi rendes közgyűlésén elsőként Kovács Zoltán szakmai alelnök foglalta össze a szezon eseményeit és eredményeit, majd Kolbenheyer Zsuzsanna általános alelnök a női szakágról számolt be, valamint ismertette a sportágnépszerűsítés és az utánpótlás terén elérte eredményeket. 

Ezt az MJSZ pénzügyi beszámolója követte, amiből kiderült, hogy a szövetség pénzügyi helyzete stabil, nőtt a szponzori bevételek összege. A harmadik napirendi pont a közhasznúsági tanúsítványhoz kapcsolódott, aminek ezúttal is megfelelt az MJSZ.

Következett a felügyelőbizottság jelentése, majd az Ernst and Young képviselője terjesztette elő a könyvvizsgálói jelentést, amely korlátozás nélküli véleményben megerősítette az éves beszámoló helytállóságát.

A 2018/2019-es szezon szakmai programját Kovács Zoltán, a pénzügyit Sipos Levente főtitkár ismertette, majd az Alapszabály és az MJSZ újonnan elfogadott Szervezeti Működési Szabályzatának pontjai közötti harmonizáció került terítékre.

Mindegyik napirendi pontot ellenszavazat nélkül fogadták el a küldöttek.

Az utolsó napirendi pont új elnökségi tag választása volt. Soltész Miklós lejáró mandátuma helyére több klub Szabados Richárdot, az Erste Liga alelnökét jelölte. A küldöttgyűlés az Erste üzletágigazgatóját 99 igen és 2 nem szavazat mellett 2020. május 31-ig választotta meg az elnökség tagjának.

Gyerehokizni