Kemény Dénes is előad az edzői szimpóziumon

2024.04.27. 11:10 |

Végleges a május 6-7-i esemény programja, még néhány hely elérhető.

Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatottal háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány, valamint Ivkovics Sztojan, a férfi kosárlabda-válogatott korábbi szakvezetője is az előadók között lesz a Magyar Jégkorong Szövetség által szervezett edzői szimpóziumon az MVM Dome-ban.

A május 6-7-i rendezvény témája: „Felkészülés a mérkőzésre”.

A szimpóziumon előadást tart a kanadai válogatott edzői és menedzsment csapata, Szilassy Zoltán, a férfiválogatott másodedzője, a Gyergyói HK vezetőedzője, Kiss David, a férfiválogatott másodedzője, a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője , Majoross Gergely, aki a mostani szezonban a HC Ravensburg vezetőedzője volt, Németh Gergely, a Magyar Jégkorong Szövetség sportpszichológusa, Dan Goller, a férfiválogatott kapusedzője, Don MacAdam szövetségi kapitány, fejlesztési igazgató. A rendezvény zárásaként jeges bemutató edzést tartanak.

A regisztrációhoz szükséges információk:

A részvételi díj összege  19.900 Ft + áfa

Regisztrálni a következő link kitöltésével lehet:

REGISZTRÁCIÓ ezen a linken

A szimpózium résztvevői ajándékcsomagot kapnak, a 2 nap során előadásokat hallgathatnak a szakma vezető szakembereitől, lehetőség nyílik a kanadai és a magyar válogatott jeges edzésének megtekintésére. A szervezők a regisztrációs díj befizetésével két ebédet és egy jegyet biztosít a 2024. május 7-én, kedden 19:00-kor megrendezésre kerülő Magyarország - Kanada mérkőzésre.

Már csak néhány hely maradt, a regisztrációt az első 150 edző jelentkezése után lezárjuk.

Az adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV