Jön a döntő a BAUER Inline Bajnokságban

2023.06.23. 20:00 |

A nők szombaton Székesfehérváron, a férfiak vasárnap Szombathelyen zárják a sorozatot.

Utolsó és legizgalmasabb hétvégéjéhez érkezik a BAUER Inline Bajnokság. A férfi amatőr, férfi 3x3, U14 3x3 és U10 3x3 sorozatok már lezárultak, most pedig a női és a férfi nyílt kategóriában is bajnokok avatnak.

A nők a székesfehérvári Bregyó Sportközpontban játszanak szombaton az érmekért. A 10 órakor kezdődő negyeddöntőben az Angels a Rampage-dzsal, míg a MAC Marilyn az FTC-vel találkozik. A Lizards és a Szombathelyi Pingvinek már elődöntős az alapszakaszban elért eredményeknek köszönhetően. A döntő torna valamennyi mérkőzése 2x15 perces játékidővel kerül megrendezésre. Ha a bronzmeccs és a finálé döntetlennel ér véget, akkor 5 perces hosszabbítás következik, amely során a csapatok teljes létszámban – a mezőnyjátékosok számát tekintve – 3 a 3 ellen játszanak.

Vasárnap Szombathelyen rendezik a férfi nyílt bajnokság döntő tornáját. Az alapszakaszt a válogatott jégkorongozókból álló Vidék Select, valamint a Rokko IHC nyerte. A negyeddöntő párosítása: Dél-Budai Hockey Club-Szombathelyi Pingvinek, Vidék Select-Polipok, Rokko IHC-Rokko Rods, Fehérvári Gördögök-Lizards.

A döntő torna mérkőzései 2x10 perces játékidővel kerülnek megrendezésre, ez alól a két elődöntő, a bronzmérkőzés és a döntő jelent kivételt, amelyek 2x15 percesek. Ha a bronzmeccs és a finálé döntetlennel zárul, akkor 5 perces hosszabbítás következik, amely során a csapatok teljes létszámban – a mezőnyjátékosok számát tekintve – 3 a 3 ellen játszanak.

A szombathelyi torna eseményeit online streamen lehet követni.

Fotó: Soós Attila

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV