Jelölés a Kéri Rudolf-emlékdíjra

2020.03.04. 17:51 |

A Magyar Jégkorong Szövetség felhívja a tagszervezeteit, hogy állítsanak jelöltet a Kéri Rudolf-emékdíjra. A határidő március 27.

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) első ízben 2019 májusában adta át az Alba Volán és a magyar válogatott egykori legendás felszerelésmenedzseréről, a 2018-ban elhunyt Kéri Rudolfról elnevezett díjat.

Ekkor Hunyadvári Zoltán, a Ferencvárost és a válogatottat közel öt évtizeden át szolgáló korcsolyaélező és szertáros részesült a díjban posztumusz.

Az MJSZ felhívja tagszervezeteit, hogy állítsanak jelöltet a 2019/20. évi Kéri Rudolf-emlékdíjra. Az MJSZ ezzel kívánja elismerni annak a személynek a kimagasló, példamutató tevékenységét, aki bár nem sportszakember, de munkája szervesen hozzátartozik egy jégkorongegyesület mindennapjaihoz.

Az alábbi személyek jelölhetők, tagszervezetenként egy jelölt állítható:

  • a csapat körül (felszerelésmenedzser, gyúró, technikai vezető)
  • a jégpálya körül (rolbás, jégmester, adminisztratív munkatárs)
  • az egyesület körül (helyi zsűri tagja, „szülői munkaközösség” vezetője)

A jelölés formai követelménye: A4 méretet nem meghaladó, elektornikus formában küldött levél a jelölt bemutatásával, tevékenységének, pályájának rövid ismertetésével.

Beadási határidő: 2020. március 27. éjfél.

Cím: info@icehockey.hu.

A győztest e-mailben értesítjük, a díjat a Magyar Jégkorong Szövetség 2020 májusában megrendezendő szezonzáró bankettjén adjuk át.

Gyerehokizni

Válogatott termékek