Jégmesteri és jégfelújítógép-kezelői tanfolyamot hirdet az MJSZ

2023.10.05. 09:30 |

A Magyar Jégkorong Szövetség idén ősszel ismét meghirdeti a jégpályák szakszerű és hatékony működéséhez szükséges szakemberek képzését. A tanfolyamnak az Óbudai Gepárd Jégcsarnok ad otthont októberben és novemberben.

A tanfolyam végén vizsgát tesznek a résztvevők, sikeres vizsga esetén pedig megkapják a szövetségi tanúsítványt, amely szakmai végzettségnek számít. A képzések minimum létszáma: 15-15 fő. Ha a jelentkezők száma nem éri el képzésenként a 15 főt, az adott tanfolyam nem indul el. A jégmesteri tanfolyamra a jelentkezők száma maximum 30 fő, a jégfelújítógép-kezelői tanfolyamra a jelentkezők száma pedig maximum 25 fő.

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet 2023. október 15-ig:

keresztes.donat@icehockey.hu, a képzési díj befizetésének egyidejű igazolása mellett. A képzési díj befizetését 2023. október 20-ig kell megtenni.

Kérjük, hogy a jelentkezésnél tüntessék fel a számlázáshoz szükséges adatokat (pontos név, székhely, adószám/adóazonosítójel, és tanfolyamon résztvevők nevei). A tanfolyam során étkezést is biztosítunk, a speciális étkezési igényeket kérjük előre jelezni.

A tanfolyamok díját átutalással kérjük megfizetni. A jelentkezést követően a Magyar Jégkorong Szövetség a jelentkezők számára díjbekérőt állít ki, amelyet a kézhezvételtől számított 5 napon belül kell kiegyenlíteni a dokumentumon megadott bankszámlaszámon. A tanfolyamon való részvétel feltétele a díjbekérőn szereplő összeg megfizetése az MJSZ részére.

A képzésekre kérjük, hogy meleg ruhát hozzanak magukkal a jelentkezők.

További részletek IDE KATTINTVA érhetők el.

Az adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

Gyerehokizni

Válogatott termékek

Erste Liga TV