Jégmester képzést tartott az MJSZ

2017.12.01. 10:34 |
A képzésen többek között a Finnországi továbbképzés tapasztalatait osztotta meg a jelenlévőkkel Papp Péter és Balog Péter.
A szerdai napon az Óbudai Gepárd SE jégpályán 10-15 óra között tartotta meg informatív előadását Balog Péter és Papp Péter, akiket az MJSZ a nyári IIHF specialista képzésekre küldött ki a finnországi Vierumakibe.  A disszeminációs előadások témái elsősorban a jégkészítést, a pályák üzemeltetésével összefüggő technikai és menedzsment sajátosságait, valamint a jég kezelésének (készítés, fenntartás és kezelés) jellemzőit tartalmazta.

A szakmai napot Dr. Géczi Gábor nyitotta meg, aki kiemelte, hogy a jelenleg működő és a közeljövőben épülő jégpályák hatékony működtetése a jégkorong szövetség egyik stratégiai feladata, hiszen a gazdaságos és megfelelő minőségű működtetés a jégkorongozás fejlődésének egyik legfontosabb alapja.

A szövetség a fent említett két területen a tavaszi időszakban specialista képzést is fog indítani. Az MJSZ továbbra is várja a jégpálya üzemeletetők és szakemberek jelentkezését a szakma számára létrehozott facebook csoportjába.

Gyerehokizni